Dáda poprvé od nehody na veřejnosti: Sbohem Abrhámovi (†82) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dáda poprvé od nehody na veřejnosti: Sbohem Josefu Abrhámovi (†82)

Dáda skrývala slzy za černými brýlemi.
Dáda skrývala slzy za černými brýlemi. (Foto Aha! – David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, ara)

Už se přestala po nehodě skrývat. Dáda Patrasová (66), která před třemi týdny bourala s autem blízko svého domova, se objevila na pohřbu Josefa Abrháma (†82). Právě s ním si ve filmu Vrchní, prchni! zahrála slavnou erotickou scénu ve sprše. Herečka mu na rozloučenou přinesla lilie.

Dáda nešetřila chvalozpěvy. „Josef byl neuvěřitelně noblesní a elegantní člověk, musím říct, že velice charakterní a zaujatý pro svou práci,“ řekla herečka, která mnohé překvapila. Svou přítomností po nehodě i tím, jak byla v pohodě, třebaže velmi smutná. „Pomáhal svým kolegům, on a Libuška jsou klenoty našeho kulturního dědictví. Oba byli mými kamarády,“ ujistila Patrasová. Nebyla jen Manuelou v komedii Vrchní, prchni!, setkala se s Abrhámem také například v Trháku, kde hrála klapku.

Josef Abrhám na pohřbu svého otce:

Video se připravuje ...

Ina promluvila

Na mši v kostele svaté Anežky České na pražském Spořilově nechyběly další hvězdy, s nimiž Josef natočil desítky filmů či legendárních seriálů. „Je mi líto, že odešel tak skvělý člověk a taková herecká legenda. Natočila jsem s ním podle mého názoru krásný seriál, měla jsem možnost vedle něho být a něco se od něj přiučit,“ řekla dojatě představitelka mlčenlivé Iny z Nemocnice na kraji města Andrea Čunderlíková (70). „Poznala jsem fantastického, chytrého a šarmantního člověka, který měl zdravou pokoru a smysl pro humor,“ dodala.

Osudné datum

Z osazenstva Nemocnice na kraji města nechyběla ani MUDr. Alžběta Čeňková neboli Eliška Balzerová (73). „Tohle datum šestého června není náhodné, v tento den před rokem Libuška Šafránková slavila s Josefem své poslední narozeniny. Bylo to den předtím, než nastoupila do nemocnice na plánovaný zákrok a zemřela,“ prozradila nad rakví herečka.

Zemřel Josef Abrhám (†82): Připomeňte si jeho nejvíce ikonické role

Video se připravuje ...

Prosba od manželky

Rozloučit se přišla také Aňa Geislerová (46), již pojí s Abrhámem film Kráska v nesnázích. Bývalá první dáma Dagmar Havlová (69) zase zavzpomínala ve smuteční řeči na dobu, kdy ještě jako Veškrnová točila s Abrhámem film Holka na zabití. „Tehdy ještě svobodná Libuška mě zaúkolovala, abych Pepu na natáčení střežila, jestli nekouká moc po holkách... A nekoukal!“



Přečtěte si
-bello-
7. 6. 2022 • 22:35

Čím dál víc vyplouvá na povrch, že " Libuška" nebyla neviňátko, nýbrž zdatná stíhačka.
Abrhám o Urbánkové ošklivě drbal, kdy začal s Šafránkovou .Patrasová má nejen chlastem, i tou bouračkou poškozený mozek.Prej Abrhám a Šafránková jsou klenoty ...
Ona sama je taky klenotem! Ale českého ožralství

Uživatel_5348500
7. 6. 2022 • 17:43

Byl srab, který neuměl říct zpěvačce, že už má jinou ženu, je trapné dozvídat se něco takového od cizích lidí.Nejen trapné, ale i ponižující. ale to muži dělají, když nevědí, jak z kola ven a nemají pádný důvod k ukončení vztahu. Není to čestné jednání, je to o charakteru člověka. Ale kdoví, zda by dosud se zpěvačkou byli.....

konvalinka34
7. 6. 2022 • 08:41

Pracovala jsem na Spořilově, chodil na pravidelné nákupy, nesmírně milý, galantní, laskavý muž. A že měl jako SVOBODNÝ dvojvztah - prostě se rozhodoval. A se zpěvačkou, víme kterou, by život měl mizerný, běhala a hledala a vdávala se až dost.

AHel
7. 6. 2022 • 08:18

Ten byl tak noblesní, že zahýbal své oficiální přítelkyni paní zpěvačce... to charakterní člověk nedělá... já ho viděla kdysi na horách s ženou a malým synkem v obchodě a zrovna vzor chování to nebyl, celkem hlasité dohady s manželkou...tak nevím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.