Dáda mění předpisy! Důsledky nehody Patrasové pocítí všichni | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dáda mění předpisy! Důsledky nehody Patrasové pocítí všichni

Dáda se po nehodě zmateně potácela ulicemi Prahy
Dáda se po nehodě zmateně potácela ulicemi Prahy (Aktu.cz)

„Odmítnutí dechové zkoušky je jeden z nejzávažnějších přestupků," běsnil nad počínáním Dagmar Patrasové (66) ministr dopravy Martin Kupka (46). A obratem prohlásil, že jeho lidé už plánují razantní změny!

„Uvedená situace se řeší v připravované změně bodového systému. Nyní se trestání alkoholu za volantem řídí tím, že je potřeba nejdříve prokázat, zdali došlo k porušení předpisů, nebo ne, a nezohledňuje současné možnosti digitalizace. Nové připravované řešení toto doplní o možnost zadržet řidičák, i když ho nemá hříšník u sebe. Následuje řízení, kde se posoudí, zdali dojde k odebrání řidičského průkazu, nebo ne," okomentoval úpravy mluvčí ministerstva František Jemelka na webu TN.cz s tím, že by změny mohla ještě letos projednat vláda. 

Dagmar Patrasová po nehodě:

Video se připravuje ...

A čím naši vrchnost "královna dětských srdcí" vlastně tolik namíchla? Patrasová po demolici svého luxusního fára odmítla dechovou zkoušku a nenechala si vzít ani krev. Aby toho nebylo málo, herečka dopravákům řekla, že u sebe nemá řidičák a tak ji ho nemohli sebrat. Dádě tak zřejmě hrozí "jen" pokuta do výše 50 tisíc korun.

Patrasová bourala, až airbag lítal: Dechovou zkoušku odmítla

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.