Patrasová plná smutku: Dovolená byla fajn, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Patrasová plná smutku: GELEMOVÁ OPĚT VE HŘE?

Lucie Gelemová a Felix Slováček
Lucie Gelemová a Felix Slováček (M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan a M. Pátek )

Je to jen pár týdnů, co se Dáda Patrasová (65) vrátila z dovolené, na kterou odjela s manželem Felixem (78) a přáteli. Kdo by ale očekával, že se vrátila s bezstarostnou hlavou, pletl by se. Může za to snad bývalá milenka Slováčka, Lucie Gelemová (38)?

Fuerteventura je nádherný ostrov, který vybízí k prozkoumání. Projít si všechny jeho krásy měla v plánu i Dáda s Felixem. Avšak nakonec pro to neměli vhodné podmínky. 

„Když jsme si zájezd v lednu domlouvali, pochopitelně jsme nevěděli, že vypukne válka na Ukrajině. Pro psychiku je to náročné, situaci sleduji a není mi dobře z toho, co se děje, je to hrozné,“ posteskla si Patrasová pro ŽivotvČesku.cz

Dáda Patrasová obvinila Gelemovou: Vtáhla Felixe do sekty!

Video se připravuje ...

Při té příležitosti došlo i na to, jak to nyní s Felixem má, zda ji kontaktuje jeho bývalá milenka Gelemová i jestli se neobává, že Felix zase pláchne. „Není to jednoduché, přece jen ta situace trvala dlouho, byly to roky mediálního boje a různého osočování a já nejsem splachovací, nejde to zapomenout hned. Čtyřicet let je ale čtyřicet let, to není jednoduché jen tak zahodit. Musím to zaklepat, zatím mne naštěstí nekontaktuje. A život mi neotravují ani žádné jiné slečny, ale člověk nikdy neví. Když se to stalo jednou, napadá vás často ledacos,“ netajila se svými pochybnostmi. Inu, červíček stále hlodá.

Nerozhodná Dáda Patrasová: Ostrá slova o Felixovi! A Valentýn slavila s Italem Vitem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xcarodejka
20. 3. 2022 • 11:10

Kdyby se chtěl rozvést, udělala to dávno. Dáda měla být klidná a starat se jen o klid a pohodu.

miroslava13
20. 3. 2022 • 09:49

kdyby paní Dádě něšlo jen o peníze a majetek, tak je dávno od Feldy pryč. nebude to ***mka, bude to jiná.....asi si Dáda neváží sama sebe.....já bych to nesnesla, nechat se vláčet bulvárem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.