Dáda Felixovi nasadila chomout ze srdce: Ale Valentýna slavila s Vitem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dáda Felixovi nasadila chomout ze srdce: Ale Valentýna slavila s Vitem

Dáda Patrasová a Felix Slováček
Dáda Patrasová a Felix Slováček (profimedia.cz)

Mraky v ráji? Vypadalo to, že se manželství Dády Patrasové (65) a Felixe Slováčka (78) po jeho sedmileté nevěře s malířkou Lucií Gelemovou (39) vrátilo do starých kolejí, ale není tomu tak. Královna dětských srdcí je na vážkách a použila drsná slova...

Před Vánocemi se muzikant po sedmiletém záletu s malířkou vrátil domů a vše vypadalo téměř zalité sluncem. „My jsme se nikdy nerozešli, pořád jsme manželé a Felix se z našeho domu nikdy neodstěhoval. Ale trvalo několik týdnů, kdy si mě Felix předcházel a ujišťoval mě, že už je z toho poblouznění venku. Ona v tom byla sekta a podivná magie, nebylo to tak, že by se zamiloval do údajné milenky. Beru to tak, že byl poblouzněný a nemohl se z toho dostat,“ řekla před měsícem Dáda. Ale teď si jejich pevným poutem už tak jistá není. „Jsem pořád na vážkách. Na těch sedm let, co se tahal s tou paní, se nedá jen tak zapomenout.

Dáda Patrasová obvinila Gelemovou: Vtáhla Felixe do sekty!

Video se připravuje ...

Pořád se to ve mně pere. Víte, on je Felix obojživelník, který se všem situacím přizpůsobí, ale já ne,“ popisuje. „Je mezi námi čtyřicetileté pouto, máme spolu děti, ale není to tak ideální, jak to vypadá,“ svěřila se Aha! Patrasová, která se s manželem objevila na křtu klipu zpěvačky Electric Lady. Společně přišli, seděli spolu u stolu a Dáda dala manželovi na hlavu červené balonové srdce. Ale Valentýna spolu ani neoslavili. „My tenhle svátek s manželem neslavíme, počkáme si až na prvního máje. Ale Vito nezapomněl a poslal mi krásné přání, je to od něj opravdu hezké,“ pochlubila se Patrasová se smutným úsměvem. Na otázku, zda se Ital Vito (51) už konečně objeví v Praze, odpověděla: „To cestování je pořád složité, ale věřím, že se už brzy uvidíme,“ dodala. Tak snad manželům k lepší náladě v jejich vztahu pomůže blížící se dovolená u moře. Původně měli v plánu Kubu, ale nakonec klaply Kanárské ostrovy.

Vláda má rekord, 20 hodin hádek! Kdy plně udeří Omikron? A útok na Karla Gotta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
18. 2. 2022 • 11:17

🤣🤣🤣🤣🤣🤣A teď tu o Karkulce, a nebo další sci fi, Vetřelec hadr, stará motorka má v té odulé kebuli místo mozku z chlastu kostku. Bába Trapasová. 🤣🤣 0rý sekta, magie, Vito chudák nemůže cestovat bla bla. 🤣🤣🤣🤣🤣 Vito ani neví to, že tahle stará zrůda existuje. Bába brzy skočí pod vlak. 🤣🤣🤣🤣🤣

aveneta
17. 2. 2022 • 10:53

Bublina09 - jo souhlasím s vámi jsou oba trapní...ale toto není nekonečné, stáří postupuje a čeká je i to co "Frantu s Kolbenky"

bublina09
17. 2. 2022 • 10:10

Oba jsou trapní a to je dost slabé slovo, ubožáci hloupí!!! spíš by se měli oba stydět a s žádnými řečmi nevystupovat. Slováček na fotu opravdu vypadá jak blbec, to se nedá jinak napsat. V jeho věku dělá voloviny jak puboš a Patraska plácá stále něco jiného, ta si taky nevidí do huby.

aveneta
17. 2. 2022 • 10:08

To je k úsměvu jak pojímají celebrity svůj život, ale budiž jim dopřáno čeká je to co ostatní "shasne jim svíčka" a je fakt, že zda-li půjde člověk do hrobu jako mako pako nebo životní poctivec časem vyplyne, proto se ty celebrity snaží urvat od života co jen jde

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.