Felix požádal Dádu o ruku! Co na to Patrasová? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Felix požádal Dádu o ruku! Co na to Patrasová?

Poprvé se usmíření manželé objevili na společenské akci
Poprvé se usmíření manželé objevili na společenské akci (Foto Herminapress.cz)

Návrat Felixe Slováčka (78) zpět k manželce Dádě je plný zajímavých momentů. Teď se mluví o obnovení manželského slibu. S návrhem prý přišel saxofonista sám - a co na to Dáda?

Tak dlouho chtěla Felixe zpátky až ho má. A rovnou s bonusem. Slováček si chce Patrasovou znova vzít. Ta ale považuje tento krok za poněkud ukvapený - evidentně si chce prověřit ještě o fous déle, jestli to Felix tentokrát myslí skutečně vážně!

Vláda má rekord, 20 hodin hádek! Kdy plně udeří Omikron? A útok na Karla Gotta

Video se připravuje ...

„Manžel to vymyslel. Já jsem se k tomu nevyjádřila,“ vysvětlila Dáda Super.cz. Na jejím rozhodnutí se možná podepisuje i fakt, že Dáda nemá potřebu cokoli obnovovat. Již několikrát se totiž vyjádřila, že od ní manžel nikdy neodešel. „Manžel si srovnal priority,“ tvrdí k jeho návratu. 

„On opravdu nikdy neodešel. Vazba mezi námi byla neustálá. To, jestli vydržoval z našich společných peněz nějakou milenku, byla otázka mojí trpělivosti a tolerance," sdělila také Super.cz. 

Ať už veselka bude nebo ne, je patrné, že na ní bude chybět dcera Anička. Slováčková se totiž již v minulosti vyjádřila, že jí a mladšího bratra Felixe tyto mediálně aktivní vzestupy a pády rodičů poškozují a rozhodla se od nich zcela distancovat.

Dáda Patrasová obvinila Gelemovou: Vtáhla Felixe do sekty!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
22. 1. 2022 • 01:24

Slováček se kaje, protože je starej a nikoho nemá.
Ještě,že je impotentní.Byla by sranda, jaké nároky by měla Glelemová s děťátkem.Asi nenažranost, jako u Lucie Vondráčkové, tam násobeno nenávistí a pomstou.

Eva Korotvičková
21. 1. 2022 • 11:31

Chudák Slováček za nic nemůže.Byla v tom sekta.Už tady byla jedna herečka co si vzala nevěrníka po druhé a dopadlo to stejně.Slepovaný hrnek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.