Utajené pozadí rozchodu Dády s Kocábem: Felix se opil a usnul | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Utajené pozadí rozchodu Dády s Kocábem: Felix se opil a usnul

Dáda o Felixovi neřekne půl špatného slova
Dáda o Felixovi neřekne půl špatného slova (Blesk)

Manželství Felixe Slováčka (78) a Dády Patrasové (65) trvá bezmála 40 let. Etapa života, kdy saxofonista podlehl kouzlu Lucie Gelemové (38) a o své ženě se vyjadřoval dost nevybíravě, je snad zažehnána. Dáda v rozhovoru pro ŽivotvČesku.cz prozradila, jaké bylo jejich první seznámení.

Dost bylo bolesti a špíny. Patrasová sice stále přiznává zklamání, přesto o Slováčkovi neutrousí špatné slovo. S láskou ale zavzpomínala na jejich seznámení. Bylo to v době, kdy byla čerstvě po rozchodu se svým tehdejším partnerem Michaelem Kocábem (67).

Dáda Patrasová obvinila Gelemovou: Vtáhla Felixe do sekty!

Video se připravuje ...

„Ono to bylo tak, že moje kamarádka a kolegyně z Divadla Semafor Zuzana Buriánová mě půl roku žádala, abych se s ním sešla, protože ji uháněl, aby to domluvila. Já jsem řekla, že ne, že ten člověk je ženatý a že se s ním vidět nechci. Pak ale nastala situace, kdy jsem se rozešla s mým přítelem a říkám tedy kamarádce, ať ho tedy přivede, že uděláme velkou tabuli, že uvaříme a že si ho pak odvede,“ popsala Dáda.

„Takže tedy přišel do mého malého bytečku na Loretánském náměstí v Praze a přišel člověk, mně se tehdy nelíbil, připadal mi nesympatický a nafoukaný, a když dorazil tak to tam svou osobností celé »rozsvítil«. Přišla s ním tehdy ta moje kamarádka s přítelem a Felix se okamžitě vrhnul ke stolu, tedy ještě před tím si prohlížel moje hudební desky, což mi imponovalo, protože jsem tam měla samou klasiku, tak jsem ho pozorovala, viděla jsem, že má poměrně velký přehled. Když pak seděl u stolu, tak doslova všechno vyluxoval, všechno mu chutnalo a pak se tam opil a usnul. Prosila jsem Zuzanu, ať si ho odnesou, nešlo to. A ráno se probudil a choval se, jako kdyby tam bydlel 20 let a pak od nějaké doby jsme zůstali spolu,“ dodala s úsměvem.

Zemřel Dušan Klein. A Adamcová o vztahu se synem Escobara

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Redaktoeka
15. 1. 2022 • 00:22

Dáda Kocáb i Felix, no to je trojka

Huga
14. 1. 2022 • 18:33

Ona chodila s Kocábem?! No Michaeli....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.