Slováček vzal zase dráhu! Dáda se to dozvěděla od známých | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Slováček vzal zase dráhu! Dáda se to dozvěděla od známých

Felix zase utíká od Dády?
Felix zase utíká od Dády? (Foto Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek reprofoto CNN Prima NEWS)

Není to tak dávno, co návratuchtivý Felix Slováček (78) Patrasové (65) vrkal, že by s ní rád odjel k moři, kde by mohli opět obnovit vztah, který na osm let rozbila Slováčková milenka Lucie Gelemová (38), a už je zase všechno jinak. Felix zvedl kotvy, údajně Dádě za zády. 

To se chudák Patrasová hodně divila, když zjistila, že je její napravený manžel Slováček v trapu. „Nic nevím. Ráno prostě zmizel. Neřekl mi ani slovo. Dozvěděla jsem se to od známých, když si dal fotku na lyžích na facebook,“ svěřila se Blesku Dáda. To však Felix ostře popírá a nenápadně sklání vinu na její zálibu v alkoholu. 

Dáda po návratu Felixe: Milence si nechá! A trápení Zagorové pokračuje

Video se připravuje ...

„Samozřejmě, že jsem manželce řekl, že odjíždím. Jí ale můžete říkat cokoliv, a ona si to potom stejně nepamatuje,“ utrousil na dotaz redakce do telefonu. Gelemová s ním ale svahy nebrázdí. „Na lyže jsem vyrazil se svým manažerem a koučem Vaškem, který na mě neštěká a neleze mi na nervy,“ upřesnil Slováček. 

První problémy po návratu do rodného hnízda na sebe očividně nenechaly dlouho čekat. To Dáda ostatně potvrdila sama: „Felix je na mě sice hodný, milý, ale je divný. Já mu peru, vařím atd., ale není to stále ono. Potřebovali bychom nějakou vpruhu. Měli bychom odjet někam daleko do tepla, mít zážitky a tam se oba pokusit dát psychicky dohromady.“

Hrozí exmilence Felixe problémy s finančákem? A hříšná noc Šebrleho

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.