Slováček tvrdí, že se stěhuje, ale... KOUPE SE U DÁDY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Slováček tvrdí, že se stěhuje, ale... KOUPE SE U DÁDY!

Felix Slováček rázně: Navždy se stěhuju od Dády! Utrápil bych se
Felix Slováček rázně: Navždy se stěhuju od Dády! Utrápil bych se (M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan a M. Pátek )

Exmilenku Lucii Gelemovou (38) vylifroval z hnízdečka lásky a nastěhoval se zpátky do vily k manželce Dádě Patrasové (65). Teď ale Felix Slováček (78) tvrdí, že se zase do malešického bytu vrátil. „Bojím se o jeho duševní zdraví,“ reagovala pro Aha! včera ráno Dáda.

Zeptali jsme se jí, zdali má ponětí, kde je teď její manžel. „Právě se koupe ve vaně. Chcete ho k telefonu?“ odvětila a předala mu svůj mobil.

Opilá a hnusná

„Vyjádřil jsem se asi špatně. Je to tak, že Lucie v malešickém bytě už opravdu není. A já se odtamtud skutečně odstěhoval domů. Ten byt mám ale placený do února a přespávám tam, když je Dáda opilá,“ vysvětloval saxofonista. „To se s ní skutečně nedá vydržet. Je na mě hnusná! Jsem rád, že mám pořád kam utéct,“ dodal ještě Felix a vrátil nám Dádu k telefonu. „Piju jako všichni ostatní!“ reagovala na jeho slova rozčileně.

Dáda chce odškodnění za Felixovu milenku! A za Kubišovou nesmí dcera

Video se připravuje ...

Ani mu neustele

Slováček také prohlásil: „Myslel jsem, že v tom domě budu mít svoji ložnici a s Dádou ani nepřijdu do kontaktu, ale nejde to. Opravdu ne. Utrápil bych se tam!“ Co na tohle Dáda? „Už dlouho máme každý svou ložnici a já mu do té jeho vůbec nechodím. Ani dveře neotevřu,“ dušovala se Patrasová.

Konec lásky Brzobohatého s Taťánou?! A nečekaný krok Felixe

Video se připravuje ...

„Ani mi neustele a nepovlíkne!“ potvrdil její slova Felix. To ovšem Dádu vytočilo: „Hm, přijde po sedmi letech od milenky a chce, abych mu povlíkala? Nejsem služka!“ Potom se ale zamyslela: „A tak já se teď také vykoupu a povléknu mu. Musím být na něho hodná, nevypadá dobře. Myslím, že psychicky na tom opravdu není dobře. Bojím se o něho!“ uzavřela Patrasová.



Přečtěte si
Dianthos
23. 12. 2021 • 16:00

Vtipné bylo, když líčil, jak nekontrolovaně běsnil pod vlivem prášků na spaní. Ty snad tlumí, ne?
A jeho přání, aby navždy zůstali jeden druhému součástí jeho života...
Asi opravdu psychické potíže. Který její partner by o něho jako součást svého rodinného života stál?

Dianthos
23. 12. 2021 • 15:19

Slováčkovi holt nastaly po sedmi tučných letech, léta hubená. Lucii už nemá co nabídnout. Pokud se za ty roky, kdy jí platil výtvarnou školu, nenaučila malovat, tak už to nedožene. Konexe jí již pomohl vytvořit. Děti už od něho čekat nemůže, ani by již možná nebyly zdravé. Už ho k ničemu nepotřebuje. Jedině možná peníze ze spoluvlastnictví Dády Patrasové. Je jasné, že si najde partnera a nebude se o dědu starat do hrobu.
Konzervativní Dáda, která je na něho za 40 let zvyklá, která mu celý život odpouští, ho zpátky vezme, ale ty 3 miliony z jejich společného majetku, které rozházel s milenkou, mu bude občas vyčítat, nejspíš když se napije a přestane se kontrolovat. Pak to, co je uvnitř, ty křivdy a ponížení za ty dlouhé roky, půjdou ven. Mohl by to částečně vyžehlit tím sedmikarátovým diamantem v platinovém prstenu. Do toho se mu ale evidentně nechce, raději dolézá na Lucií, jestli by ho náhodou ještě nevzala zpět... Jo, senilní dědeček...

hejhej
22. 12. 2021 • 14:19

Slováček každodenními trapnými informacemi do bulváru dokazuje, že trpí demenci.

ceskarebelka
22. 12. 2021 • 09:01

Já bych jim oběma doporučila psychiatrické vyšetření. Nejsou normální. A jestli se to nepodepíše na jejich dětech bude štěstí.

peparychtar
22. 12. 2021 • 05:32

Dáda se po sedmi letech umyje? V tom domě musí být pěkný zvěřinec. Takhle si posxat konec života! Vivaldi, dyť jenom podojit tě trvá u nás v podniku hodinu! Tak co bys jako ještě chtěl? Lucko, drž se!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.