Gelemové strach o život! Děsivé útoky Slováčka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gelemové strach o život! Děsivé útoky Slováčka

Lucie Gelemová se bojí Slováčka! Zvažuje kontakt s policií
Lucie Gelemová se bojí Slováčka! Zvažuje kontakt s policií (archiv)

Stáli za sebou v dobrém i zlém! Jenže teď oba shodili kůže krotkých beránků a rozpoutali veřejnou válku. A že by si brali servítky, to se tvrdit nedá. Slováček (78) Gelemovou (38) bez váhání označil za štětku a Gelemová Slováčka za lháře. A teď ještě přihodila k dobru ńečekané pikanterie. 

Vypadalo to, že po rozchodu, kterému předcházela společná úvaha, že se jejich vztah už nemá kam vyvinout, zůstanou přáteli. Lucie Gelemová také stála Felixovi Slováčkovi po boku, když jej zasáhla lehká mozková příhoda, jezdila za ním do nemocnice a staral se o něj. Vše přeťal její nový vztah, který Felix nemůže vydýchat. Z toho, co se ale podle slov Gelemové mezi nimi děje, mrazí!

Dáda chce odškodnění za Felixovu milenku! A za Kubišovou nesmí dcera

Video se připravuje ...

„Nemá žádné právo mi vulgárně nadávat a silně opilý mi vyhrožovat a mediálně mne lživě očerňovat. Nic zlého jsem mu neudělala. Naopak. V poslední době jsem ho například dvakrát odvezla do nemocnice, a možná mu tím zachránila život. Já mám naopak o svůj život poslední dny strach, neboť mi i v tomto směru vyhrožoval. Použije–li ještě jedno křivé slovo a neskončí toto mediální sprosté osočování z jeho strany na mou adresu, tak okamžitě zveřejním videa s jeho výpady a kontaktuji policii, protože to, co dělal, naplnilo skutkovou podstatu několika trestných činů,“ stojí v jejím vyjádření pro Blesk.cz.

Felix zuří: Exmilenka se musí vystěhovat! A Gottová v léčebně kvůli alkoholu

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mbmb
19. 12. 2021 • 16:29

A proč slečna Gelemova ztrácela čas ,je tolik svobodných mužů tak lezla do cizí rodiny sklerotika. Snad je nebudete litovat, za blbost se platí Toniku

borka30
19. 12. 2021 • 15:17

Asi se teď ožírá se žížalou. Tak ať je rád, že jsou konečně spolu a nechutně neútočí. Soukromí se řeší doma.

Jelimanek
19. 12. 2021 • 14:40

To je přesně ten druh reportáže na který my, věrní čtenáři bulváru již netrpělivě čekáme - kdo kdy koho a kde ošukal nebo podvedl a čím víc špíny na sebe hází tím líp se to čte

ja01
19. 12. 2021 • 14:15

Holt celebrity. Jinak se tomu taky říká lidský odpad.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.