Vztah Slováčka a Gelemové: 7 let vášní, lásky, nenávisti a pekla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vztah Slováčka a Gelemové: 7 let vášní, lásky, nenávisti a pekla...

Začalo to kapkami... ...a skončilo zpět u Dády!
Začalo to kapkami... ...a skončilo zpět u Dády!  (Foto: Martin Hykl, David Kundrát, archiv)

Zdá se, že český národ má už po veškeré legraci! Milostný trojúhelník Felix Slováček (78) – Dáda Patrasová (65) – Lucie Gelemová (38) je nejspíš nadobro rozlámán.

Záletný saxofonista vztah s malířkou zřejmě definitivně ukončil a vrací se ke své stále ještě zákonité manželce. Připomeňme si, jak to všechno vlastně začalo a co se během oněch sedmi (ne)šťastných let událo...

Květen 2014: Žena za pultem

Saxofonista si šel pro kapky do uší a v lékárně za pultem vypomáhala Gelemová. „Přeskočila mezi námi ta pomyslná jiskra, která časem rozpoutala ohýnek, potom peklo a poté překrásný vztah,“ komentoval Felix. Po kapkách do uší si muzikant začal »skákat« i pro jiné farmaceutické drobnosti. Potom přišlo pozvání na kafe, oběd a tak dále...

Říjen 2015: Nůž na krk

Když prasklo, že se ženatý saxofonista stýká s malířkou, chtěla to manželka přejít mlčením s tím, že ho to přejde. Nebylo by to ostatně poprvé... Když ale zjistila, že je to vážné, dala mu nůž na krk: „Necháš ji, nebo podám žádost o rozvod!“ S Felixem to ale ani nehnulo. „To mi Dáda musí dávat nože na krk úplně jinak, než je dává. Musela by se chovat jinak, co by mě na ní přitahovalo více než na Lucii,“ tvrdil. A dodal: „S Dádou máme teď přátelský vztah, bydlíme společně stále v naší vile na Vinohradech a žádná itálie mezi námi není.“

Listopad 2015: Dádě ruply nervy

Zamilovaný Felix se s Lucií objevoval ve společnosti stále častěji, a tak Dáda zašla za právníkem a podala žádost o rozvod. „Nevěrný mi byl celý život, nikdo to ale nevěděl. Teď mě Felix ale s paní Gelemovou zostuzuje před celým národem a mými dětmi. A i kdyby jenom mými dětmi, před všemi dětmi a jejich rodiči. Říkají mi Královna dětských srdcí, naprosto mě můj manžel znemožňuje,“ vysvětlovala Dáda. První soudní stání mělo proběhnout 17. ledna 2016.

Felix Slováček (78) bez Dády i milenky Gelemové jako kůl v plotě! S kým stráví Vánoce?

Video se připravuje ...

Leden 2016: Rozvod se odkládá

Manželé Slováčkovi měli stanout před rozvodovým soudem na Míčánkách v Praze. Jenže den před stáním, tedy 16. ledna, Dáda svou žádost o rozvod překvapivě stáhla. „Přemluvil mě, ať to nedělám. Že nejde jen o dělení majetku, že jsou v tom prý také hluboké city. Že všeho nechá a bude sekat latinu. Uvěřila jsem mu,“ zdůvodňovala to Patrasová.

Únor 2016: Sliby chyby

Dáda dala Felixovi další šanci, asi po stopadesáté. „Snad mu ty sliby o věrnosti vydrží a nebudeme mě dál trápit a ponižovat,“ říkala si. Aby Slováček všem dokázal, že je manželská krize opravdu zažehnána, na Česko-Slovenský ples přišel v doprovodu své ženy a oba jen zářili.

Únor 2017: Hnízdečko lásky

O rok později jej ovšem na Česko-Slovenském plese oficiálně doprovázela milenka Gelemová. Jejich vztah byl už tak vážný, že si s ní saxofonista dokonce vybudoval hnízdečko lásky. Felix pořídil byt v pražské Olšanské ulici, za který měsíčně platil 25 tisíc. Začal tam i přespávat a Dáda nocovala ve vile sama. Sex mezi manželi ale prý fungoval dál. Felix domů do vily neustále docházel, měl tam firmu, kancelář, zahradu, zvířata. A taky Dádu.

Květen 2019: Zrádný alkohol

Felix s Lucií spolu jako dvě hrdličky cukrovali na Valašsku. Důvodem nebylo nic jiného než oslava pěti let společného života! „Jsme rádi, že se máme,“ konstatovali. Romantický víkend dvojice prožila v Beskydech na Soláni, kde měla Lucie v galerii Zvonice výstavu obrazů. Dáda byla stále zoufalejší, osamělejší a cítila se ponížená jako nikdy v životě. Nechtělo se jí žít a začala vše řešit alkoholem ještě víc, než byla zvyklá.

Felix zuří: Exmilenka se musí vystěhovat! A Gottová v léčebně kvůli alkoholu

Video se připravuje ...

Prosinec 2020: Velké stěhování

Slováček vyměnil hnízdečko lásky. Pustil byt v Olšanské a pronajal si byt ve vile v Malešicích, opět za 25 tisíc měsíčně. Platil ho on, ale na vizitce u dveří bylo napsáno jméno Lucie Gelemová. Malířka byla stále přesvědčena, že se saxofonista kvůli ní rozvede a že s ní bude mít děti, po kterých tak toužila.

Květen 2021: Oficiální rozchod

Felix konečně přiznal Lucii barvu. Miluje ji, je mu s ní fajn, děti už ale nechce a rozvádět se nebude. Dohodli se tedy na rozchodu. „Rozešli jsme se po sedmi letech jako milenci, intimně, s tím, že zůstaneme kamarády. Já budu v Malešicích dál a Lucie, když přijede z jižních Čech, tak tam bude pro ni stále místo,“ tvrdil Felix, který ovšem neustále udržoval intimní styk se svou právoplatnou manželkou. Pokud ovšem byla střízlivá, což prý zase tak často nebylo...

Prosinec 2021: Osudná noc v hotelu

Felix se dozvěděl, že jeho Lucie, kterou chtěl stále po všech stránkách podporovat, má movitého mimopražského milence a že s ním strávila noc v pražském hotelu. „Myslel jsem si, že je to pouze sponzor jejího malířství, když jsem se ale dozvěděl, že s ním spí, ukončil jsem i to kamarádství. Nejsem idiot. Ať si ji dotuje on a platí jí byt v Praze taky on,“ rozhodl se Slováček a Gelemové přikázal, ať se vystěhuje z malešického bytu.

Co bude dál?

Vezme Dáda Felixe nazpátek? Prožila s ním nemalá muka! Ale hlavně – přestane pít, aby se jejich manželství mohlo vrátit do starých kolejí? „Dáda je fajn... když nepije!“ říká Slováček. „Jakmile se ale napije, je to vážně peklo. Nevím, jestli bych si ten byt, odkud jsem vyhodil Lucii, neměl nechat. Abych měl v případě nouze kam utéct,“ nechává si saxofonista pootevřená vrátka. Nicméně s Dádou by rád strávil přelom roku někde v tropech. Ta manželovi mimo jiné vzkázala, že to nebude mít snadné. Za 7 let ponižování si řekla o tučné odškodné. „Sedm let mě ponižoval, tak si myslím, že bych od něho měla dostat pod stromeček minimálně platinový prstýnek se sedmikarátovým briliantem!“ prohlásila Patrasová.



Přečtěte si
begonie
17. 12. 2021 • 08:17

Patrasová se ztrapňovala celých 7 let - jednou žili s Felixem normálním manželským životem, jindy bájila o lásce s Vitem A Slováček posledními reakcemi potvrdil, že si Patrasovou zaslouží a mbmb - Máte pravdu!!!!!

mbmb
17. 12. 2021 • 06:43

Hurá, konečně spolu a již doufám nebudeme o nich nic slyset

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.