Slováčková už aféry rodičů nedává: Otřesné rozhodnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Slováčková už aféry rodičů nedává: Otřesné rozhodnutí!

Rodinou otřásla Felixova nevěra.
Rodinou otřásla Felixova nevěra. (Foto Aha! – M. Pátek, Herminapress.cz)

Celé Česko řeší eskapády Dády (65) a Felixe (78), které i přes nedávné praní špinavého prádla, veřejné urážky a ponižování, vyústilo ve Slováčkův návrat do rodného hnízdečka. Jen Anička z toho nejásá. Proč?

Být dcerou slavných rodičů je řehole. Zpěvačka Anička Slováčková (26) by mohla vyprávět. V minulosti několikrát popsala psychické potíže, které považuje i za jeden ze spouštěčů rakoviny. Na vině jsou prý také rodiče a jejich vyřizování účtů skrze média. 

Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu!

Video se připravuje ...

Přestože v domě Patrasové a Slováčka vládne aktuálně klid a Felix údajně seká latinu a přemýšlí, jak Dádince vynahradit léta bolesti a ponížení, Slováčková se k tomuto cukrování staví dost skepticky. Učinila razantní krok! „Rozhodla jsem se od nich veřejně distancovat a k ničemu se nebudu vyjadřovat. Oni si vůbec neuvědomují, jak nás to s Felixem poškozuje,“ svěřila se Blesku. 

7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
20. 1. 2022 • 13:44

jity
-----
jsem śťastný člověk a můj koment k : spojení stařec + mladé maso berte prostě jako moje ohrnutí nosu nad póvlem, který se ve společnosti cpe do popředí přes slávu svého cukrouškového starého masa...

defakto
18. 1. 2022 • 17:56

... kdyby nezpívala a nevystupovala s orchestrem svého otce , nevím kdo by měl o ní zájem. Zase taková hvěda není , jak si o sobě myslí .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.