Slováčkové boj s komplexy! Dámy, ve vás chyba není. Neberte velikosti vážně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Slováčkové boj s komplexy! Dámy, ve vás chyba není. Neberte velikosti vážně

Anička bojuje s celulitidou i dávnou poznámkou na svá stehna
Anička bojuje s celulitidou i dávnou poznámkou na svá stehna (Instagram)

Muzikálová zpěvačka Anička Slováčková (26) se netají tím, že od útlého věku bojuje nejen s nízkým sebevědomím, ale i s depresemi. Oboje přisuzuje výchově slavných rodičů, Dády Patrasové (65) a Felixe Slováčka (78). Snaží se být nad věcí, už má dokonce ošahané metody, které jí pomáhají. Jenže občas přeci jen přijde srážka s realitou...

S objevováním vlastní sebehodnoty a vyrovnanosti souvisí i její snaha za lepší postavou. Slováčková se netají tím, že už vyzkoušela vše, aby se zbavila celulitidy, která ji trápí takřka od puberty a že na sobě nemá ráda objemnější stehna. Protože má postavu typu hruška, tedy útlý pas a ženské tvary v oblasti hýždí a stehen, je pro ni nakupování kalhot scénkou jako z hororu. 

7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi…

Video se připravuje ...

„Vždycky z toho krámu odcházím jak zbičovaná. Moje normální velikost kalhot je momentálně 40. Ale! Tady na obrázku mám na sobě 40 a jsou mi velký. V obchodě vedle jsem si zkoušela 40 (ty mi byly tak akorát) ALE pak jsem si oblékla 42, a ty mi zase byly malý. V obchodě číslo 3 mi zase naopak byly velký přes stehna (aka jak je jeden milej člověk dávno nazval: “vrata do mordoru" ano, furt to v sobě mám),“ svěřila se na Instagramu a vzkázala všem dámám, který řeší stejný problém, ať nezoufají. 

„Která z vás taky odchází z krámu a má slzy na krajíčku z toho, že jí není velikost, na kterou je zvyklá, nebo že snad přibrala... Nene dámy. Ve vás ta chyba není. Neberte velikosti vůbec vážně, v poslední době se vlastně vyplácí to nebrat ani orientačně (když mi pak je Lko větší než XLko.),“ dodala. 

Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
begonie
9. 2. 2022 • 09:17

S každým prdem do bulváru jako pomatení rodiče Z té rodiny je normální jen Felix ml. Podobně praštěná jako Anna Slováčková je i Mariana Prachařová

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.