Jak ušetřit ve slevách? Ve správný čas klidně i tisíce. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jak ušetřit ve slevách? Ve správný čas klidně i tisíce.

 (Mgr. Mgr. Dávid Žáčik - PROMONE)

Nejvíce peněz už po několik desetiletí ušetříte zákonitě ve slevách. Oproti původní ceně se dostanete minimálně o pětinu níž, a to už se vyplatí. V případě dražších věcí se každá kačka sražená dolů hodí. Totéž platí i o věcech každodenní potřeby. Třeba oblečení patří mezi dražší položky. Rychle se totiž opotřebovává, ale přesto ho potřebujete. V dnešním článku se podíváme, kde se slevy vzaly a jak nejlépe ušetřit.

Slevy se objevily v USA

Černý pátek se každoročně koná po dnu Díkuvzdání v USA. Naše e-shopy ho převzaly nedávno a nadšeně se této „tradice“ drží. Black Friday zřejmě pochází z Filadelfie, kde jím označovali hustý provoz na silnicích. O dalších dvacet let později se název přesunul do obchodnictví, kde ho obchodníci začali používat jako označení dne, kdy se „červená čísla“ dostávají do „černých čísel“.

Od té doby obchody lákají zákazníky na extrémně nízké ceny. Statistiky uvádějí, že od roku 2005 se jedná o nejrušnější nákupní den v roce. U nás však většina obchodů začíná se slevami o dost dříve. Dokonce slevové akce probíhají běžně i během roku. 

Jak získáte slevu na své oblíbené produkty i mimo Černý pátek?

Můžete si vybrat hned z několika variant. Každá vám ušetří slušnou hromádku peněz:

  • výprodej
  • slevové kódy a promo kódy
  • slevové kupóny
  • akce na internetu

Kupóny šetří peníze v řádech procent

Akce na internetu i kupóny vám přinesou nespočet zlevněného zboží, jehož prodej pravděpodobně končí, dochází zásoby, e-shop si čistí sklad nebo produktu brzy končí trvanlivost. Díky tomu máte příležitost nakoupit levně a ušetřit nějaké peníze. Kupóny často ukořistíte na internetu nebo vám je daruje e-shop jako dárek. Pokaždé však získáte zajímavou slevičku.

Vsaďte na slevové portály

Jsou to právě ony, kdo vám věnuje krásnou slevu na vaše oblíbené produkty kdykoli během roku. A nezáleží, z jaké oblasti si vybíráte. Ať už potřebujete obměnit celý šatník – v takové případě vás čeká About you sleva. Nebo to chce nové botičky pro každou příležitost – eobuv sleva se hodí. Zkrátka slevu seženete prakticky na cokoli.

Na Kupónovníku to funguje jednoduše, a navíc máte k dispozici i slovenskou verzi Kuponovnik.sk.

    1. Najděte konkrétní slevu

Najděte svou slevu podle kategorií zboží nebo oblíbených obchodů. Až najdete to pravé, co jste hledali, klikněte na „Využít slevu“ nebo „Použít slevový kód“ a zkopírujte svůj slevový kód.

    2. Použijte slevový kód

Zkopírovaný kód střežte jako oko v hlavě. Jakmile provedete nákup na svém oblíbeném e-shopu, jednoduše ho vložíte přímo do objednávky. Obvykle na kód bývá speciální kolonka, která bývá označená názvem „slevový kód“, „slevový kupón“ nebo „promo kód“.

    3. Ušetřete svoje peníze

Sleva se vám odečte z hodnoty nákupu a vy ušetříte peníze. Tak už na nic nečekejte a ulovte si i vy svoji slevu, ať neutrácíte zbytečně peníze.

Přečtěte si
PetrDostal
18. 7. 2023 • 21:46

Ve správný čas a na správném místě. Já nakupuju online, takže mám větší možnosti a hlavně klid na nakupování. Nejsem tolik limitovaný časem a množstvím věcí. Už jsem si odvykl všechno shánět v obchodech. Mám pár oblíbených e-shopů, ve kterých můžu uplatnit slevové kupóny z http­s://sl­evovy­kupon­.net/ a tam nakupuju .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.