Patrasová, Havlová, Rottrová i Paulová: Rozmazluje je stejný chlap! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Patrasová, Havlová, Rottrová i Paulová: Rozmazluje je stejný chlap!

Dáda Patrasová vypadá skvěle
Dáda Patrasová vypadá skvěle  (instagram.com)

Všechny čtyři jsou mediálně známé, všechny o sebe dbají, všechny jsou umělkyně. Mají ale společný ještě jeden bod. Střídají se u jednoho fešáka a ten si je náležitě rozmazluje...

Zpěvačka Marie Rottrová (80), Dáda Patrasová (65), bývalá první dáma a herečka Dáša Havlová (68) i Jana Paulová (66) vypadají naprosto fantasticky. Klidně byste jim hádali o dobrých 10 let méně. A za to vděčí i svému dvornímu kadeřníkovi Jiřímu Hrabalovi!

Dáda Patrasová obvinila Gelemovou: Vtáhla Felixe do sekty!

Video se připravuje ...

„Třeba Dagmar Patrasová i paní Rottrová si termín dávají každé tři až čtyři týdny. O vlasy se skvěle starají,“ popsal Expresu kadeřník hvězd, který přesně ví, jak oživit i účes, kterému dámy zůstávají léta věrné. 

„Zatímco paparazzi okupují můj dům, já si užívám u kadeřníka. Moc a moc děkuju za péči, jsem maximálně spokojená. Stejně tak děkuju za produkty italské vlasové kosmetiky. Jak víte, Itálii miluju,“ chválí Dáda Hrabala často na Instagramu. Jiří Hrabal je důkazem, že volba správného účesu dokáže zázraky! Takhle skvěle totiž dámy snad ještě nevypadaly. 

Vláda má rekord, 20 hodin hádek! Kdy plně udeří Omikron? A útok na Karla Gotta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
7. 2. 2022 • 06:11

Všechny mají jednu přilbu a platí jak mourovaté,dobře jim tak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.