Marie Rottrová to řekla narovinu: Chtějí po mně desku! Já ale ne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Marie Rottrová to řekla narovinu: Chtějí po mně desku! Já ale ne!

Marie Rottrová
Marie Rottrová (Pavel Machan)

Dvaašedesát let je už na hudební scéně a dvakrát za tu dobu svoji kariéru ukončila. Neúspěšně. Marie Rottrová (80) se pokaždé na pódia vrátila. A stalo se tak i nyní díky Hance Zagorové (75). Teď o tom promluvila v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Poprvé »utekla« na konci osmdesátých let. „Byla jsem hrozně unavená, vyhořelá. Měla jsem dva koncerty denně. Začala jsem zapomínat notoricky známé texty, měla jsem strašnou trému. Říkala jsem si, že musím přestat. Nebyla jsem si jistá, jestli dám fanouškům to, co očekávají,“ popsala jedno z nejtěžších období své kariéry v Dědkově pořadu. „Najednou se to tak semlelo. Totální syndrom vyhoření. Tak mi přišlo hrozně vhod, že jsem se vdala a odjela do Německa a vyčistila si hlavu.“

Marie Rottrová v 7 pádech o nejtěžších chvílích kariéry: Totální syndrom vyhoření!

Video se připravuje ...

Touha přestat zpívat se dostavila znovu před deseti lety. Všichni Marii ale varovali, že to opět nevydrží. „A měli pravdu. Včetně Hanky Zagorové. Byla to ona, která mě po dvou letech mého odpočinku pozvala jako hosta svého vánočního koncertu a tam jsem viděla, jak mě všichni přijali, jak to bylo hezké, jak mi to scházelo,“ vysvětlila moment, který ji opět vrátil na pódia. A teď? Teď přestat nechce a všichni ji nutí do nové desky. Má to ale háček. „Je hezké, že všichni chtějí, abych udělala novou desku. Ale že existuje pouze jediný člověk, který tu desku nechce. Bohužel je ten člověk nejdůležitější. Jsem to já,“ usmívá se Marie.

Dáda po návratu Felixe: Milence si nechá! A trápení Zagorové pokračuje

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
31. 1. 2022 • 07:28

Marie nudná ,u Dědka placala voloviny , vždy byla opatrná ,spíš tetka od přepážky na poště.3 písničky s vynikajícími texty ji živí celou věčnost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.