Rottrová přiznala vyhoření a teď: Propadla sociálním sítím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rottrová přiznala vyhoření a teď: Propadla sociálním sítím!

U Honzy Dědka se upřímně rozpovídala.
U Honzy Dědka se upřímně rozpovídala. (Foto FTV Prima, Karel Janeček, ara)

Prodělala syndrom totálního vyhoření, a když o tom veřejně promluvila, všechny své fanoušky Marie Rottrová (80) šokovala. Teď už je hudební legendě dobře a opět naplno žije, a hlavně zpívá. Dokonce ve svém věku propadla sociálním sítím.

Skoro každý den zveřejňuje na svém Instagramu nějakou fotografii. „Haló, posílám pozdrav z víkendové Šumavy – skiareál Kašperské Hory,“ napsala například na konci ledna ke snímku se svým manželem Milanem Říhou (64). Přidává ale také snímky ze svých koncertů, které má po celé republice. Bylo však období, kdy jí do zpěvu vůbec nebylo.

„Začala jsem zapomínat notoricky známé texty, měla jsem strašnou trému. Byla jsem hrozně unavená, vyhořelá. Měla jsem dva koncerty denně. Říkala jsem si, že musím přestat,“ rozpovídala se zpěvačka show 7 pádů Honzy Dědka. Když ji následně skolily žaludeční vředy, skončila v nemocnici. Díky odpočinku. a hlavně novému vztahu se opět postavila na nohy a své milované profesi znovu propadla.

Marie Rottrová v 7 pádech o nejtěžších chvílích kariéry: Totální syndrom vyhoření!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
10. 2. 2022 • 06:55

Zrovna u Dědka placala voloviny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.