Marie Rottrová (80): Proč znovu vytáhla svatební šaty? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Marie Rottrová (80): Proč znovu vytáhla svatební šaty?

Marie Rottrová vstoupila do rozhlasové Síně slávy.
Marie Rottrová vstoupila do rozhlasové Síně slávy. (Foto Aha! – D. Malík, Khalil Baalbaki)

Konečně může po covidu vše dohnat. Marie Rottrová sice přišla o narozeninovou oslavu a koncert k osmdesátinám, ale o víkendu točila Tobogan. Vzala si na tu slávu dokonce svatební šaty, v nichž si v roce 2016 vzala Milana Říhu (64).

Zpěvačka je praktická žena, vdávala se v modelu, který nezůstal navždy viset ve skříni, jak to někdy bývá. „Jediné, co dělám, je, že před vystoupením sundávám šperky,“ prozradila Marie. Zazpívala živě několik svých hitů a nenechala nikoho na pochybách, že covid je už skutečně zažehnaný. „Málokdo si dovolí takhle po ránu zpívat živě,“ okomentoval to s obdivem moderátor Aleš Cibulka (44).

Marie Rottrová porazila covid: Oslava 80. narozenin bude, ale bez syna! Uvázl v Kanadě

Video se připravuje ...

Manžel Rottrové má taky jistý rituál. Když má jeho žena vystoupení, je tak nervózní, že přechází v zákulisí. Chvíli, kdy Cibulka uváděl Marii do Síně slávy, které se na počest zesnulého moderátora Tomáše Slámy (†64) říká Síň Slámy, si ovšem ujít nenechal. Stejně jako například Jiří Lábus (70), který také před pár dny bojoval s covidem.

Přísně tajná veselka

O svatbě netušily ani jejich děti. Věděli o tom pouze tři lidé, kterými byli dva svědci a kamarád, římskokatolický kněz. „Ten nám nabídl kostel v Neratově v Orlických horách až na polských hranicích. To místo je krásné a má silný příběh. V tom velikém prosluněném chrámu jsme se brali jen za přítomnosti dvou svědků, hrála nám úžasná hudba a nic jiného nás nerozptylovalo,“ svěřila tehdy zpěvačka, která si v občance nechala dívčí jméno – Marie Rottrová.

Marie Rottrová, jak ji možná neznáte:

Video se připravuje ...

Na doktory křičí jako na psa

Spisovatelka Zuzana Maléřová (56) pak připomněla, že Rottrová je milovnice psů. „Jednou jsem jí doporučila na jistý zákrok svého lékaře. Když jí potom vyndával stehy, zabolelo ji to a křikla na něj: Fuj je to!“ rozesmála diváky Maléřová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.