Preissová o vztahu s tchyní Janou: DUSNO VE SLAVNÉ RODINĚ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Preissová o vztahu s tchyní Janou: DUSNO VE SLAVNÉ RODINĚ

Martina Preissová, Martin Preiss
Martina Preissová, Martin Preiss (Foto Aha! – Karel Kopáč, Profimedia.cz, ara, Prima)

Hvězda Slunečné a Anatomie života, herečka Martina Preissová (46), musela mít v začátcích vztahu s manželem Martinem (49) pevnou vůli, aby byla přijata do herecké rodiny Preissových. Rodiče Jana (74) a Viktor (74) totiž z volby svého syna původně dvakrát nadšeni nebyli...

Zkouškou ohněm musela kdysi projít herečka Martina Preissová. Stát se plnohodnotným členem slavné herecké rodiny totiž nebylo nic snadného. Slavným rodičům Martina Preisse se totiž nepozdávala hned z několika důvodů. Když se o sebe začali zajímat v Národním divadle, oba byli v manželském svazku. Jak informoval magazín Aha! pro ženy, herečka byla vdaná za dirigenta Romana Válka (59), Martin Press byl již tehdy pyšným otcem dcery Viktorky (22), kterou měl s manželkou Klárou. Z faktu, že mezi nimi přeskočila jiskra, nebyli Jana a Viktor Preissovi vůbec nadšeni. A dávali to jasně najevo.

„Naši ji nechtěli. Mysleli si, že mě zardousí nebo něco takového. A že v jejím případě přemýšlím něčím jiným než mozkem. Tak to viděli. Tam to bylo dlouho neprůstřelný,“ přiznal Martin Preiss. Že není v rodině vítáná, poznala i samotná Martina. Vnímali ji jako nevyzpytatelnou, temperamentní ženu.

Martina Preissová o životě s psychicky nemocným manželem: Podívejte se, jak vypadám!

Video se připravuje ...

„Asi jsem nebyla standardní žena, jakou by si vedle Martina představovali. Jsem trošku víc spontánní a otevřená,“ řekla uvědoměle Martina, která se situací nemohla dělat nic jiného, než ji respektovat. „Dokážu pochopit, že jsem na rodinu, která žila dlouho na Vinohradech, byla moc. Ve všech směrech,“ vysvětlila Preissová, která svým temperamentem rezervované rodiče Martina Preisse původně příliš nenadchla.

Manželé Preissovi byli nakonec obměkčeni zcela viditelnou zamilovaností, kterou herečka k Martinovi cítila. V tomto případě tedy nakonec zvítězila láska, která byla pro Viktora a Janu dostatečným argumentem k tomu, aby tomuto vztahu požehnali. „Ta spontaneita, otevřenost a srdečnost ze mě přímo prýštily a oni se tím nechali spláchnout. Nechali se do toho vtáhnout a jedou v tom člunu se mnou dodnes. Dnes jsem součástí rodiny do té míry, že je vnímán, jako by byli mí druzí rodiče,“ sdělila v rozhovoru pro Lidovky Martina Preissová.

Legendární Jana Preissová: Proč jsem měla filmovou pauzu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
8. 4. 2024 • 20:42

Ona je Jana taková panovačná! Mladá bude dobračka a stará by jí měla být vděčná! V důchodu má být už dávno!

mika
18. 10. 2022 • 10:48

Preissovi by si měli blahopřát ke snaše. Kdo by také chtěl jejich rozmazleného nerváka, který ještě ke všemu chlastá a vyhrožuje sebevraždou? Já bych ho nechtěla ani s 10 milionovým věnem!!!!

ejvm1712
17. 2. 2022 • 23:01

Článek o ničem

mika
17. 2. 2022 • 14:16

tatínek má nemanželské dítě a zahybal Janě a kritizuje Martinu? To ona si měla dát bacha a vzít nohy na ramena, než se zamilovala do chlapa co pije a vyhrožuje sebevraždou!!!To jsou cinty, nevěřím ani slovo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.