Rána do vazu! Noční můra Patrasové ožila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rána do vazu! Noční můra Patrasové ožila

Dáda Patrasová byla obžalována z trestného činu.
Dáda Patrasová byla obžalována z trestného činu. (archiv Blesku)

Bývalá královna dětských srdcí Dáda Patrasová (67) musí před soud! Po loňské autonehodě si vysloužila obžalobu pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky. Hrozí jí až 3 roky natvrdo za mřížemi. To, že odmítla dechovou zkoušku, jí nepomohlo.

Autonehodu z loňského května policie vyhodnotila jako trestný čin. Obvodní státní zástupce pro Prahu 10 Richard Houdek řekl, že Patrasová byla obžalována! „Státní zástupce podal k obvodnímu soudu obžalobu na ženu ve věku 67 let pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky, kterého se měla dopustit dne 23. května 2022 tím, že po předchozím požití alkoholických nápojů řídila osobní automobil a způsobila dvě dopravní nehody,“ sdělil Houdek televizi Nova.

Patrasová bourala, až airbag lítal: Dechovou zkoušku odmítla

Video se připravuje ...

Patrasová měla nehodu pár desítek metrů od svého domu. Mercedesem nabourala do betonové zábrany s dopravním značením. „Mohu potvrdit, že dotyčná osoba ještě před nárazem do betonového panelu nabourala do osobního automobilu,“ dodal pro Aha! státní zástupce Houdek. Její manžel Felix Slováček (80) krátce nato deníku Aha! potvrdil, že za volantem byla právě Dáda. Ta se navíc odmítla podrobit dechové zkoušce na alkohol. Po celý včerejšek se jí nedalo dovolat, protože po oznámení, že byla obžalována, si raději vypnula mobil.

Dáda: Nejsem alkoholička.

„Nemám důvod se léčit ze závislosti na alkoholu, protože na něm nejsem závislá. Naposledy jsem alkohol pila před třemi týdny. Jak už jsem řekla, někdy se napiju, někdy ne,“ dušovala se nedávno Patrasová.

Patrasová na křtu Slováčka: Nikdy jsem nebyla v ústraní!

Video se připravuje ...

Felix: Já jsem neboural

„Já jsem neboural, prosím vás, ozvu se za chvíli, teď tady čekám na odtahovku a řeším věci okolo,“ řekl Aha! Felix Slováček krátce po nehodě, kdy na místě zasahovali policie a hasiči. Co přesně se stalo, není jasné.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.