Nové okolnosti nehody Patrasové: Z pravého důvodu havárie mrazí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nové okolnosti nehody Patrasové: Z pravého důvodu havárie mrazí

Dáda po nehodě
Dáda po nehodě (archiv Blesku)

Propíraná havárie Dády Patrasové (66) má překvapivou dohru. Ačkoli se sama odmítla podrobit dechové zkoušce, vrávorala po chodníku směrem k domu, kde si z nepochopitelného důvodu sedla před brankou na chodník, závěry vyšetřování alkohol nezmiňují, mluví o technické závadě. 

„Vyšlo najevo, že nehodu způsobila závada na motoru. Bylo opravdu štěstí, že jsem jela po klidné ulici kousek od domova a jela jsem opravdu pomalu, jinak následky určitě mohly být horší. Auto se při jízdě začalo chovat zvláštně, a když jsem chtěla zatočit k domu, už to vůbec nešlo a stalo se, co se stalo,“ popsala herečka pro ŽivotvČesku.cz osudné chvíle, které předcházely děsivému střetu s retardérem. 

Svědci o dovolené Felixe a Dády: Pila a byla agresivní! Zelenskyj k Česku a razie v Praze

Video se připravuje ...

„Dokonce i automechanik mi říkal, že je opravdu dobře, že se při nehodě nikomu nic nestalo a skončilo to jen takhle, protože kdyby k tomu došlo někde na dálnici v plném provozu, mohlo to dopadnout mnohem hůř. Někdo nade mnou opravdu musel držet ochrannou ruku,“ děkuje Bohu Dáda. Šok z nehody a následný strach z řízení nemá. 

„Nemám pocit, že bych se teď bála sednout do auta. Jezdím prakticky celý život a za celou dobu jsem zažila pouze dvě autonehody, tuto a tu před čtyřmi lety,“ řekla také. Nutno však podotknout, že před čtyřmi lety měla v žíle více vína než krve. 

Koronavirus sílí! Další země vstoupí do NATO a Bubílková si vystřelila z Dády. Jak reagovala?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jokl
30. 8. 2022 • 09:17

Všichni jsme si rovni,někteří rovnější.Kolik stálo potvrzení o technické závadě?Jaký je přesný popis závady?Dle mého názoru,že chcalena měla poruchu na svém podvozku,nervové dráhy spojujíci pohybové ústrojí s mozkem byly narušeny a tím došlo k nekoordinovaným pohybům.Vzhledem k tomu,že mozkové buňky jsou dlouhodobě narušovány nadlimitním přísunem alkoholu,tak propojení s nervovým zakončením bylo na velmi nízké úrovni a reagovala jen na jednoduché příkazy,které vysílá mozek­,nap­ř.bě­ž,sed­ni,leh­ni,což jsme viděli na videu po nehodě.Vzhledem k přísunu nadlimitního množství alkoholu si ani neuvědomuje,že je podnapilá jak slíva a považuje svůj stav za normální.Tato osoba je nebezpečná svému okolí a je nutné ji viditelně označit např.nápisem Pozor chráněná podnapilá osoba,protože peníze nesmrdí a lze koupit téměř vše,ale není možné chcaleně zabránit v užívání osobního automobilu.Možná by pomohlo označit auto,které užívá majáčkem červené barvy a nápisem Pozor chráněný opilec.

AliAlice
14. 7. 2022 • 19:37

Tak že je
teď nejen,,královna dětských srdcí ",ale aktuálně ,,vyprávěčka pohádek "

Fernetka
14. 7. 2022 • 12:33

Nejlépe to svést na auto já nic já muzikant já jsem v tom nevinně .

marsa
13. 7. 2022 • 20:40

Bez debat měla podstoupit dech­,zkou­šku,ab­solvo­vat krevní testy a pak by bylo na odbornících,aby v tom našli ty léky....že je zákon špatný,s tím souhlasím samozřejmě,ale ona když nechce,aby se o ní lidé otírali a aby jí chudince neubližovali,tak se má chovat jako dáma,ne jako dilina...je to ožralka,prolhaná a teď už i ošklivá baba,která neumí stárnout...tak jde slavná žížala dětem vzorem,ve lžích a v opici...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.