Slováček v objetí s mladou kočkou: Nová známost? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Slováček v objetí s mladou kočkou: Nová známost?

Kolem Felixe se motá jedna kráska za druhou
Kolem Felixe se motá jedna kráska za druhou (David Kundrát, Pavel Machan, Martin Hykl /Czech News Center)

Saxofonista Felix Slováček (79) se vrátil do rodinného hnízda k manželce Dádě Patrasové (66) a sliboval jí vynahradit všechny roky bolesti, kterou jí způsobil odchodem k milence Lucii Gelemové (39). Patrně ale netušil, že se všechno zase tak rychle zvrtne a Dáda propadne svým démonům. Teď byl vyfocen v objetí s pohlednou zrzkou a hned potom s blondýnkou. Chystá snad zase úprk od ženy, která má problémy s alkoholem?

Slováček je bezpochyby v nelehké situaci. Dáda je nemocná, léčit se ale zjevně nechce. Její závislost na alkoholu navíc začíná páchat škody. Patrasová nedávno havarovala. Po nehodě, kdy létaly airbagy, ji navíc reportéři Aktu.cz zachytili, jak se velmi nekoordinovaně snaží od nehody utéct domů, kde si následně před vrátky sedla na chodník, jakoby jí nohy zcela přestaly sloužit. 

Jágr se srazil s tramvají! Opičí neštovice v ČR. A nepříjemná dohra pro Patrasovou

Video se připravuje ...

Sám celou situaci snáší statečně, dokonce nezrušil ani oslavu svých 79. narozenin, která byla naplánována ani ne 48 hodin po incidentu Patrasové.Je na něm ale vidět, že jej za činy jeho ženy fackuje hanba. „Nechci o tom vůbec slyšet, ani nevíte, jak se stydím,“ řekl deníku Aha! 

Není divu, že se Slováček snaží z „baráku“ utíkat - navíc se vztyčeným prstem: „Dáda dělá zase všechno pro to, abych měl chuť si najít nějakou normální ženskou!“ naznačuje Slováček, že už má toho zase dost. Hledání možná už i zahájil. Na svých narozeninách se tiskl k mladičké zrzce Kateřina Bláhové (25), kterou znají čtenáři jako domnělou přítelkyni Jiřího Krampola (83). Navíc se z párty vytratil v doprovodu blondýnky, která má být jeho manažerkou...

Dagmar Patrasová po nehodě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
8. 7. 2022 • 11:02

Hlavně toto je staré téma, které Aha oprášilo. Kdy se stala ta nehoda? Kdy měl Slováček narozeniny? Opravdu redaktoři nenajdou nějaké zajímavé téma? V době filmového festivalu? Copak nic jiného než Dáda netáhne?

Dianthos
8. 7. 2022 • 10:59

Proč píšete, že se nekoordinovaně snažila utéct od nehody? Byla tam celou dobu, až když skončila s policií, tak jí nějaký muž gentlemansky doprovodil domů. A to "následné" usednutí na chodník bylo asi hodinu poté, kdy odešla z domu. Doma po nehodě určitě pila. Většina z nás by se po takové nehodě chtěla napít.
Takže jakoby nestačilo, co si Dáda zavařila, ještě jí budete nakládat víc, než je pravda??

hejhej
6. 7. 2022 • 16:53

Dementní, trapný, škaredý dědek Slováček se opět hloupě zviditelňuje.

vigela
6. 7. 2022 • 10:59

Ten pán je poněkud trapný. Jakož i všechny zprávy o jeho ženě a přítelkyních.

AliAlice
6. 7. 2022 • 08:03

Uživatel... ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.