Nepoučitelná Dáda zase bourala: V hlavní roli alkohol tester! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nepoučitelná Dáda zase bourala: V hlavní roli alkohol tester!

Dáda Patrasová bourala
Dáda Patrasová bourala  (Aktu.cz)

Dádě Patrasové (66) za volantem štěstí nepřeje. Tentokrát se svým vozem najela do betonové zábrany. Nehodu potvrdil deníku Blesk její manžel, hudebník Felix Slováček (79).

Nikomu se naštěstí nic nestalo, dle fotek ovšem nelze popřít, že takovou situaci nikdo nechce zažít. Na místo nehody, která se stala nedaleko jejich vinohradské vily, musela dorazit i policie s hasiči. Kdo seděl za volantem, prozradil Felix Slováček. „Já jsem neboural, prosím vás ozvu se za chvíli, teď tady čekám na odtahovku a řeším věci okolo,“ řekl výše zmíněnému deníku hudebník.

O něco sdílnější byl možná paradoxně policista, který popsal okolnosti nehody. „Řidička nabourala do zaparkovaného auta a následně do betonových zábran. Odmítla se podrobit dechové zkoušce. Oznámení o nehodě jsme přijali 14.45,“ informoval Blesk policista Jan Daněk. Proč herečka nepodstoupila dechovou zkoušku, není v tuto chvíli jasné. Dost možná ale Dáda nechtěla opakovat situaci z prosince roku 2018, kdy na Praze 2 nabourala do auta. Tehdy totiž alkoholový tester potvrdil u královny dětských srdcí 2,5 promile alkoholu, načež jí byl odebrán řidičský průkaz.

Patrasová a Slováček bourali: Narazili do stojícího vozu a betonového zátarasu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
24. 5. 2022 • 09:13

Z té bouračky byla v šoku. Určitě se napila po návratu domů. Ale zřejmě v krvi něco měla, když odmítla dechovou zkoušku. Ví se něco bližšího o tom, jestli s ní Slováček v tom autě jel?

Dianthos
23. 5. 2022 • 22:55

Je to celé divné. Felix měl údajně sedět na místě spolujezdce. Copak by si sedl vedle opilé ženy a nechal jí řídit?

begonie
23. 5. 2022 • 21:09

Slováček má dnes narozeniny, takže určitě oba nějakou tu sklenku měli a jelikož jim bylo líto dát peníze za taxi, tak mají ostudu..... To, že odmítla dechovou zkoušku, se doufám bere jako by měla 1 promile....... Možná měla násoska víc - tenkrát nadýchla 2,5 promile. Je nepoučitelná a Felix si klidně ještě sedne vedle ní Sebrat jí řidičák než někoho zabije!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.