Patrasová kontra policie: Jedna nula pro Dádu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Patrasová kontra policie: Jedna nula pro Dádu?!

Dáda se zmateně potácela ulicemi Prahy
Dáda se zmateně potácela ulicemi Prahy (Aktu.cz)

Svou pondělní autonehodou si herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová (66) zadělala na malér, z něhož se nyní snaží vybruslit. Z většího průšvihu by to ráda uhrála na menší, otázkou však zůstává, zda to stále není z bláta do louže…

Do nepříjemné situace se Dáda dostala poté, co v pondělí odpoledne nabourala do zaparkovaného auta a se svým vozem skončila v betonové zábraně. Náraz to musel být pořádný, jelikož na místě řidiče vylétl airbag a samotná herečka se poté zmatené potácela po chodníku až ke své vile. Ačkoli byly informace o celém incidentu velmi kusé, serveru eXtra.cz se podařilo získat doplňující vyjádření od tiskového mluvčího pražské policie Jana Daňka. Ty ovšem nedělají Dádě dobrou reklamu.

Patrasová bourala, až airbag lítal: Dechovou zkoušku odmítla

Video se připravuje ...

Kromě zjištění, že se herečka a zpěvačka odmítla podrobit dechové zkoušce, dále nebyla schopna strážcům zákona ukázat svůj řidičský průkaz. „Řidička na místě nepředložila řidičský průkaz, takže jsme jí ho nemohli vzít. Policie takové oprávnění obecně má,“ vysvětlil Daněk.

„Jestli ho měla v kapse a jen ho nevyndala, nebo ho skutečně u sebe neměla, to netuším. Policisté ji nicméně k předložení řidičského průkazu vyzvali, na tuto výzvu reagovala ale negativně,“ dodal.

Důvodů, proč Dáda odmítla použít alkohol tester a nechtěla předložit řidičský průkaz, je hned několik. „V případě, kdy si řidič není jistý, že ‚nenadýchá‘ více než 1 promile, zdá se být výhodnější dechovou zkoušku odmítnout a riskovat tím sankci za přestupek, a nikoli trestný čin,“ vyjádřil se k situaci pro server eXtra advokát JUDr. Jan Zůbek. Aby toho nebylo málo, popírá královna dětských srdcí fakt, že řidičem byla ona.

Patrasová a Slováček bourali: Narazili do stojícího vozu a betonového zátarasu

Video se připravuje ...

„Neseděla jsem za volantem. Proč jsem odmítla dechovou zkoušku? Nechte mě být!“ vypadlo z ní krátce po nehodě. Její manžel, hudebník Felix Slováček (79), se snažil uvést věci na pravou míru, přestože byl bezprostředně po oznámení nehody na místě spatřen. Zároveň se touto nešťastnou událostí změnily okolnosti oslav jeho narozenin. „Dáda v tom autě jela sama. Musím to všechno vstřebat, ale na mé narozeniny jít nemůže, zkazila by mi je,“ oznámil hořce.



Přečtěte si
Dianthos
27. 5. 2022 • 05:09

Nevíme, nakolik byla Dáda pod vlivem a jestli vůbec byla. Narazit do zaparkovaného auta, které jí odhodilo na ten beton, mohla i z nepozornosti, z rozčilení apod. To, že odmítla dechovou zkoušku jí nařídil Slováček, kterému to poradil jeho právník. Možná skleničku před jízdou měla, možná byla jenom zmatená ze šoku po bouračce.

Dianthos
27. 5. 2022 • 04:56

U té zdi sedí až hodinu a půl po nehodě. Novinářům se líbí ty dvě situace spojovat.
Felix Dádu neměl nechat po nehodě doma samotnou. Byla v šoku. A co v takovém případě udělá, sahne po skleničce. Kdyby s ní někdo byl, nechodila by opilá po ulici a nepřipravila novinářům pastvu.
Felixovi to asi dělá dobře, když jí ponižuje v médiích. Možná chce opravdu dosáhnout toho, aby byla zbavena svéprávnosti. To by se mu hodilo.

Dianthos
27. 5. 2022 • 04:51

Dáda se "odpotácela" ke svému domu? Došla tam normálně, na to, jak musela být po nehodě v šoku. Kdosi jí vedl za ruku. Tak jaké potácení?
Záměrně směšujete dvě věci. Její stav, kdy řídila a stav o hodinu a půl později, kdy se opilá vypotácela ze svého domu a šla se podívat na místo nehody. Cestou zpět pak upadla, když se shýbala pro klíče.
Jsou to dvě naprosto odlišné situace. Kdo ví, kolik toho po nehodě, v šoku, doma, během té hodiny a půl vypila.
Proč jí škodíte víc, než ona sama sobě?

E M
26. 5. 2022 • 10:34

Jen tak dotaz -to jejich auto má volant napravo? Asi ano, protože jinak nechápu, proč sedí u zdi a ne na silnici - kde by logicky byla, kdyby řídila. Nemyslíte.Že by se schválně překulila nevěřím. Podle toho kde se nachází bych řekla že seděla VEDLE ŘIDIČE.

stalaning
26. 5. 2022 • 08:16

Koukám, že máš nějaký zvrácený důvod tu ožralou kreaturu obhajovat. Představ si, kdyby to ta notorička napálila místo do betonové zábrany do právě procházející maminky s kočárkem. To bys taky psal, že se na chudáka Dádu snáší vlna tsunami?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.