Slováček utíká od Patrasové: Tajný azyl u blonďaté manažerky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slováček utíká od Patrasové: Tajný azyl u blonďaté manažerky?

Odchody z oslavy Felixe Slováčka: Muzikant nebyl sám!
Odchody z oslavy Felixe Slováčka: Muzikant nebyl sám! (Blesk:David Kundrát, Pavel Machan, Martin Hykl /Czech News Center)

Nechce ji vidět, ani slyšet a už vůbec se o ní nechce bavit! Felix Slováček (79) po pondělní bouračce svou ženu odstřihl. Dáda Patrasová (66) ho naštvala, když opilá bourala a potom se za bílého dne válela na chodníku před jejich vilou.

A všichni to viděli, protože z oné Dádiny »procházky«, která končila pádem na zem při odemykání branky, vzniklo video, které koluje po internetu. „Nechci o tom vůbec slyšet, ani nevíte, jak se stydím,“ řekl deníku Aha! Felix v Trojském zámku, kde se konala nóbl párty při příležitosti 25. narozenin společnosti Carollinum. A saxofonista pozvání na slavnost přivítal všemi deseti. Pokud má kam, s nadšením teď utíká z domova.

Patrasová po nehodě

Video se připravuje ...

Na párty se Felix náramně bavil, takže alespoň na chvilku zapomněl na tu ostudu, co natropila drahá polovička. Přišel a odešel sice se svým koučem, avšak v průběhu večera měl dámskou společnost. Ponejvíce se bavil s blonďatou moderátorkou Michaelou Dragounovou, která mu byla po boku i na oslavě jeho 79. narozenin na Střeleckém ostrově. „Dáda je doma. Natropila si takovou ostudu, že nemůže vylézt ani z vrátek. A pěkně dlouho,“ poznamenal Slováček. A důrazně dodal: „Naštěstí si je toho vědoma!“

Kdyby nepila, nebyla by ani Gelemová!

Okolí s Felixem soucítí, takže ani na mejdanu téma »Dáda na procházce« před ním nikdo nevytahoval. Všichni si ale kladou otázku: Kam šla poté, co nabourala? Dáda totiž vyšla z vrátek, vrávorala pár metrů někam, potom se otočila a vrávorala zpět k brance. Cíl měla jasně neznámý... Manželčino počínání nechápe ani Felix. Hlavu si s tím ale už neláme, jen říká: „Kdyby Dáda nepila, nikdy by nebyla Gelemová!“ Zpětně tak obhajuje svůj vztah s výtvarnicí Lucií Gelemovou (39), s níž žil sedm let, přestože byl stále ženatý s Patrasovou. „A teď Dáda dělá zase všechno pro to, abych měl chuť si najít nějakou normální ženskou!“ naznačuje Slováček, že by mezi ním a blonďatou manažerkou mohlo být i něco víc...

Patrasová bourala, až airbag lítal: Dechovou zkoušku odmítla

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
30. 5. 2022 • 01:07

ella
-----
vím co říkám a píšu.
Tebe nechápu!
Nazdar!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.