Trápení Slováčka po nehodě: Pro radu šel za Krampolem... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Trápení Slováčka po nehodě: Pro radu šel za Krampolem...

Krampol své zkušenosti marně předává Felixovi už přes dva roky.
Krampol své zkušenosti marně předává Felixovi už přes dva roky. (Archiv Blesku)

Prošel si s manželkou Haničkou (†59) stejným peklem, jaké nyní prožívá Felix Slováček (80). „Alkoholismus je nemoc jako každá jiná. Jenže Dáda se zaboha nechce léčit,“ tvrdí Jiří Krampol (83) poté, co se dozvěděl, že Dagmar Patrasová (66) v pondělí opět bourala a pak odmítla dechovou zkoušku na alkohol!

Nedávno byl Jirka s Felixem čtyři dny v lázních, takže ho pondělní incident ani moc nepřekvapil. Muzikant se mu svěřil, co doma prožívá a že je v podstatě bezmocný.

Jdi do p*dele!

„Téma pití řešíme s Felixem už dlouho. Každý se občas napijeme, ale Dáda má problém. Když jsem jí řekl, aby se šla léčit, poslala mě do p*- dele,“ přiznává Krampol. „Znám ji od šestnácti let, krásná a nadaná holka. Ale co dnes vyvádí, je šílené. Je jí škoda,“ míní herec.

Špatný zákon

A zároveň smutně konstatuje, že pro rodinné příslušníky alkoholiků či feťáků platí bohužel špatný zákon. Závislý člověk totiž musí s léčbou souhlasit. „Já to peklo zažíval s Haničkou osm a půl roku. Nemohl jsem ji ale opustit, protože by zemřela. A taky jsem ji měl rád,“ vysvětluje Krampol. Nakonec nechal ženu pro její dobro zbavit svéprávnosti a umístil jí do léčebny. Byla to jediná možnost, jak ji pomoci.

Patrasová bourala, až airbag lítal: Dechovou zkoušku odmítla

Video se připravuje ...

Jak zbavit příbuzného správnosti?

Možnost zbavit ženu svéprávnosti řešil Jiří Krampol i se známým profesorem, který Haničku dobře znal. I on mu potvrdil, že zákon to lidem, kteří žijí s alkoholiky a feťáky, moc neusnadňuje. „Je to dlouhý a náročný proces. Hodně se to hlídá, aby se to nezneužívalo. Rozhoduje komise a vybraný lékař zkoumá, zda dotyčný skutečně není duševně v pořádku,“ popisuje herec náročnou cestu k tomu dostat člověka na léčbu závislostí.

Bezradný manžel se bojí

Dáda bourala v pondělí odpoledne v autě téměř u jejich vily blízko pražské Orionky. Vrazila do betonového zátarasu. Policii striktně odmítla dechovou zkoušku. Pak se potácela kolem plotu u jejich zahrady a nakonec zůstala bezmocně sedět na chodníku před brankou. Sám Felix o hrůzném zážitku s bouračkou, k němuž došlo přímo na jeho 79. narozeniny, nemluví. Policie mu uložila bobříka mlčení. Ale už před časem bil na poplach. „Bojím se odjet někam hrát, že se zase něco stane. Fakt nevím, co mám dělat,“ přiznal Slováček.

Dáda Patrasová obvinila Gelemovou: Vtáhla Felixe do sekty!

Video se připravuje ...

Nepoučitelná řidička

Patrasová bourala o kus dál v prosinci 2018, také jen pár hodin po poledni. Tehdy nadýchala 2,5 promile. Za trest přišla na dva roky o řidičák a zaplatila pokutu 150 tisíc korun. Těžko říct, proč se z toho nepoučila a svůj mercedes opět nabořila.

Hrozí jí přísnější trest!

Podle policistů Patrasové hrozí pokuta 50 tisíc Kč a dvouletý zákaz řízení. Horší by pro ni bylo, kdyby se případ dostal k soudu. Přestože již není v podmínce, kterou jí soud uložil za nehodu před čtyřmi roky, bude mít u případného soudu mnohem složitější pozici. „Pokud už někdo má záznam v trestním rejstříku, vždy se na něj už tak soudci dívají. V případě ,že to bude vyhodnoceno opět jako trestný čin, tak předpokládám trest ještě rozhodně přísnější,“ říká Černý.



Přečtěte si
E M
17. 6. 2022 • 12:07

A proč si to myslím, no, alkohol se musí někde kupovat, Dáda je natolik známá, že by si ať v sámošce, nebo kdekoliv kde se chlast prodává Dády všimli a pochlubili se, když u nás se nic neutají. Podle toho jak ji ten pazgřivec popisuje, musela by to být kvanta, jejichž nákupy se nedají utajit.
Zvláštní ale je že dcérence tohleto jaksi úplně ušlo... proč asi? No jistě pije, protože to dědek senilní tvrdí. Šmárjá holka co sis to vzala za prevíta.....

E M
17. 6. 2022 • 11:56

Je obecně známo, že Krampol alkohol Hance nosil. A tak by bylo zajímavé vědět... ?kdo? Dádě alkohol nosí, popř zamíchává do ledasčeho.... Pak by bylo jasné proč šel ke Krampíkovi na radu.

Dianthos
27. 5. 2022 • 05:28

Krampol, "Všeználek", se musí plést do všeho. Vyjadřuje se ke každému. Aby hodnotil, jestli je Dáda dementní, to je už vrchol. On sám zničil Hance život, proč asi začala pít? Chtěl z ní mít stále mladého zajíčka a ona si dovolila stárnout. Ta plastická operace a liposukce, které oba podstoupili... Krampol neumí stárnout a s takovým chlapem je těžké žít.
Totéž dělá Slováček s Dádou. Nahání mladé a tím hůř se jí stárne. Z těch traumat pak ženy pijí. Když mají doma blbce!!!

Dianthos
27. 5. 2022 • 05:22

Po havárii byla v šoku, kdosi jí vedl za ruku domů. Takže se potácet ani nemohla. Šla dost normálně. Na šrot byla až o hodinu a půl později, když vyšla ze svého domu a šla se podívat k místu havárie.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.