Trápení Slováčka po nehodě: Pro radu šel za Krampolem... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Trápení Slováčka po nehodě: Pro radu šel za Krampolem...

Prošel si s manželkou Haničkou (†59) stejným peklem, jaké nyní prožívá Felix Slováček (80). „Alkoholismus je nemoc jako každá jiná. Jenže Dáda se zaboha nechce léčit,“ tvrdí Jiří Krampol (83) poté, co se dozvěděl, že Dagmar Patrasová (66) v pondělí opět bourala a pak odmítla dechovou zkoušku na alkohol!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

E M
17. 06. 2022 11:56

Je obecně známo, že Krampol alkohol Hance nosil. A tak by bylo zajímavé vědět... ?kdo? Dádě alkohol nosí, popř zamíchává do le***čeho.... Pak by bylo jasné proč šel ke Krampíkovi na radu.

E M
17. 06. 2022 12:07

A proč si to myslím, no, alkohol se musí někde kupovat, Dáda je natolik známá, že by si ať v sámošce, nebo kdekoliv kde se chlast prodává Dády všimli a pochlubili se, když u nás se nic neutají. Podle toho jak ji ten pazgřivec popisuje, musela by to být kvanta, jejichž nákupy se nedají utajit.
Zvláštní ale je že dcérence tohleto jaksi úplně ušlo... proč asi? No jistě pije, protože to dědek senilní tvrdí. Šmárjá holka co sis to vzala za prevíta.....

Dianthos
27. 05. 2022 05:28

Krampol, "Všeználek", se musí plést do všeho. Vyjadřuje se ke každému. Aby hodnotil, jestli je Dáda dementní, to je už vrchol. On sám zničil Hance život, proč asi začala pít? Chtěl z ní mít stále mladého zajíčka a ona si dovolila stárnout. Ta plastická operace a liposukce, které oba podstoupili... Krampol neumí stárnout a s takovým chlapem je těžké žít.
Totéž dělá Slováček s Dádou. Nahání mladé a tím hůř se jí stárne. Z těch traumat pak ženy pijí. Když mají doma blbce!!!

ella
31. 05. 2022 12:52

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

E M
26. 05. 2022 11:01

Ono je to vůbec divné. Podle zveřejněných fotek se ptám, Jak dokázala v tom autě přeletět přes slovajdu a přistát u zdi a ne na silnici jak obvykle bývá. teda ledaže by neřídila ona ale "manžílek" a snaží se to jako obvykle svést na ni. že to nedošlo cajtům se už jaxi nedivím ale press by měli zbystřit.

Kosodrevinka
26. 05. 2022 10:13

Zmena vzduchu třeba i na 3/4 roka, mimo ČR + osobná koučka, terapeutka na úrovni,

nejaká super klinika, má jen 66 let a peniaze na to majú, ju dajú do poriadku po každej stránke

Eva Korotvičková
26. 05. 2022 00:47

že se o ní mistr nestaral,když žil sedm let s milenkou.Stejně začala pít jen kvůli němu a ostudě,kterou jí dělal.

ella
25. 05. 2022 18:34

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

uschi
25. 05. 2022 17:18

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

zapos
25. 05. 2022 13:16

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

kristinn
25. 05. 2022 13:35

ja určite nie))

-bello-
25. 05. 2022 13:50

zapos
-------
ano, alkoholiků a bloudících střev po Praze za volantem přibylo, policejní houkačky jakživo v Praze tolik nehoukaly, jako poslední dobou. A jsou zde rachotiny, nemusí mít techničák a mají výjimky pro parkování.-Jenže - teď je to o Patrasové a ne poprvé!
Takže co jako?!
A mimo jiné , zbytkový alkohol je něco jiného, Patraska se potácela a byla na šrot.
Tu silnici si jeď prohlídnout - Ty " ostrůvku " !

Dianthos
27. 05. 2022 05:22

Po havárii byla v šoku, kdosi jí vedl za ruku domů. Takže se potácet ani nemohla. Šla dost normálně. Na šrot byla až o hodinu a půl později, když vyšla ze svého domu a šla se podívat k místu havárie.

kristinn
25. 05. 2022 13:11

Pokiaľ si sama Dagmar neuvedomí, že má obrovský problém, bude sa ničiť ďalej. O tom, že sa dostala až do takéhoto štádia, veľmi môže Félix.Kto by vydržal jeho avantúry? S Krampolom sa nedá absolútne porovnať. Máloktorý muž by sa tak staral o alkoholičku, ako on. Klobúk dole pred ním. Naozaj.Mám z rodiny skúsenosť. Brat mi veľmi pil. Ing. s čeveným diplomom, dobré miesto vo veľkej zahraničnej firme, dobre platené.Dopadol tak, že nemali ani na nájom, 2 deti, žena na invalidnom dôchodku. S otcom, mamou, sestrou, sme robili všetko možné i nemožné, aby sa išiel liečiť. Keď mal vypité, platil rundy a peniaze boli fuč. Akoby vôbec nerozmýšľal.Stále sme sa báli, že ho vyhodia aj z roboty. Napodiv nie. V robote bol dobrý a zodpovedný. Až jedného dňa ho osvietilo, šiel za lekárom a nastúpil liečbu. Bol tam pol roka. Natvrdo, bez návštev, bez možnosti ísť domov na priepustku. Pomohlo. 22 rokov nepije. Už dlhú dobu robí predsedu klubu abstinujúcich alkoholikov a aj mnohým pomohol.Po liečení sme mysleli, že ho z práce vyhodia. Oni ho však posunuli na vyššie miesto.Je z neho úžasný človek. A z tých, s ktorými kedysi píjaval, už nežije ani jeden. Dagmar by si to mala uvedomiť a skúsiť sa naviazať na nejaký klub. Možno potom by liečbu nastúpila...

ella
25. 05. 2022 13:08

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
25. 05. 2022 12:36

Je mi Patrasové líto. Krampol byl pro svou ženu opěrný sloup, zatímco Slováček bral manželství jak tanec u tyče.
A když se kroutil u " tyče " s Gelemovou a ta veřejně plivala na jeho ženu, nehnul prstem.
Patrasová si sama nepomůže. Jenže bez pardonu je nebezpečná všem! Od Želivského dolů je provoz obrovský, ona zatáčela zdola domů a kdyby nebyla bariéra mohla někoho zabít.Blbka!!! Tohle omlouvat je nesmysl.
Ano, zákon nedovoluje léčbu příkazem.Ale vzhledem k současnému přílivu alkoholiků je to snad dobře, protože by pro naše lidi v léčebnách nezbylo místo a myslím , že frustrovaných a z toho závislých přibyde . Nalejme si čistého vína .
Slováček dopustil, aby si Gelemová přes něj udělala pí ár .Slováček jí byl přes bulvár tlačen k stykům a ženitbě. A tak svolně pózoval jednou v trenýrkách, podruhý láskyplnou masáží pleše , potřetí sázením rostlinek do květináčků v rodných Jižních Čechách a sháněl styky a i odbytiště na mazanice "výtvarnice " Gelemové.Fungoval, jak dementní trubec .
Když si neví rady, ať se vrátí k "umělkyni "

zapos
25. 05. 2022 11:59

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Dianthos
27. 05. 2022 05:16

Hlavně Slováčkovi to poradil právník, kterému okamžitě po nehodě volal. Takže on musel být ten, kdo zmatené Dádě, která byla po havárii nejspíš v šoku, nařídil, aby odmítla dechovou zkoušku.

E M
25. 05. 2022 10:23

Jen ho moc nelitujte, zkazil jí život. Když si uvědomím, už co by mladá holka a co musela prožít po jeho boku ani se jí nedivím. Ono k stáru se člověku vrací co prožil a ona si s ním užila.Co musela překousnout ať rozhodnožky, starat se o děti i o něj a sama byla úspěšná jak málokdo. A furt jen on a on.. namyšlený trumpeťák. Co se musí furt zviditelňovat i když už jej nikdo nebere. Kdo ví co jí doma, po divadelním "vrácení se" provádí, s tím se nepochlubí. Jen se stylizuje do chudáka, jen aby si jej někdo všimnul. Protože stejně jde jen o prachy a o JEHO zviditelnění se. Dědek škaredá a namyšlená. Že s ním hanba netříská.
A presstituti jen a jen straní jemu, hlavně že je zase někdo komu nasazují psí hlavu a že je io čem psát.

1pravda1
25. 05. 2022 10:19

Tak vidím velký rozdíl, Dáda celý život pracovala, starala se o rodinu, vařila atd. a pije za své, Felix ji jen ničil a podváděl a to veřejně, rozvést se nechtěl - dělit majetek a také ho pak Gelemová nemohla vydírat svatbou, když byl ženatý - to se mu hodilo, užívat si jen tak bez závazků.... Krampol se staral o Haničku jako o miminko, ona doma bez koruny, bez práce a to on jí donášel alkohol a kvanta cigaret... Krampol byl na Haničku příliš hodný, děti neměli, a Slováček na svoji hodnou ženu příliš sobecký a sebestředný, zajímal se jen sám o sebe a svůj rozkrok, navzdory dětem i nemocné Aničce.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.