Krampol šedivý strachy: KVŮLI NOVÉ LÁSCE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krampol šedivý strachy: KVŮLI NOVÉ LÁSCE

Jiří Krampol nevyvrací svatbu
Jiří Krampol nevyvrací svatbu (Blesk:Milan Kammermayer)

Ačkoli to chvíli vypadalo, že se místo v srdci po Haničce (†59) nikdy nezaplní, Jiří Krampol (83) přeci jen našel lásku. Střeží ji ale jako oko v hlavě - moc dobře ví, jak se vztahem dokáže zacloumat pozornost veřejnosti. Mladší právnička navíc o zájem vůbec nestojí. 

„Ano, je pravda, že mám přítelkyni. Je právnička, vůbec nepochází z mediálního prostředí, a proto ani neříkám, o koho přesně jde, protože má z té pozornosti strach,“ vysvětlil už dříve Krampol pro ŽivotvČesku.cz. Na situaci nic nemění ani fakt, že už spolu tvoří pár nějaký ten pátek - informační embargo trvá. „Jsem velice spokojený a ona si skutečně nepřeje být medializována,“ upřesnil český Belmondo

Český Belmondo: Jiří Krampol

Video se připravuje ...

Že je Jiří zamilovaný až po uši, je zcela beze sporů. Dokonce nevylučuje ani to, že by do toho pořádně prásknul. „Mám ji strašně rád a dokonce vážně přemýšlím o tom, že si ji vezmu. Je mi třiaosmdesát, nevím, co se mnou bude zítra, tak není na co čekat. Je strašně chytrá a milá. A má mě taky ráda. Nic ode mě nepotřebuje, je soběstačná, prostě jsme si sympatičtí. Nebudu o ní ale víc prozrazovat, je křehká a po mediálním zájmu netouží,“ rozpovídal se před časem ve vyjádření pro eXtra.cz. Kdo ví, třeba Jiří skutečně stihne ještě lásku ještě zpečetit, jak se sluší a patří. 

Smrt Dolejše ze Šlapeta a první slova manželky. A Krampolovo nejhorší natáčení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
15. 5. 2022 • 09:42

Je mi to k smíchu, to nejde ani komentovat.

kuromrd
15. 5. 2022 • 08:12

to ty ji máš dřevjenou páč si starej honič

Eva Korotvičková
14. 5. 2022 • 14:35

Šedivý už byl i před láskou.Jestli strachy to nevím.hlavně že unikl Bubílkové.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.