Uzlinka z Pelíšků Silvie Koblížková: Zásnuby s fackujícím hercem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Uzlinka z Pelíšků Silvie Koblížková: Zásnuby s fackujícím hercem

Uzlinka z Pelíšků se bude vdávat
Uzlinka z Pelíšků se bude vdávat (Facebook, archiv Blesku)

Herečka Sylvie Koblížková (37), známá především jako rošťácká Uzlinka z Pelíšků, je zasnoubená! Jejím vyvoleným je kolega herec Jiří Maryško (42). Toho vedle jeho rolí proslavila například facka, kterou udělil radnímu, nebo kontroverzní vtip o Lidicích.

Zasnoubení prozradil Maryško v talkshow Karla Šípa (76) Všechnopárty. „Máme už určený termín svatby. Bude v srpnu a já si obleču mysliveckou uniformu, kterou si půjčím z divadla,“ nechal se herec slyšet. Šíp si přitom všiml, že jeho milou, která seděla v hledišti, už odněkud zná.

„Hrála ve slavném filmu Pelíšky. Právě ona je ta Uzlinka s kuší,“ prozradil Maryško. S novinkou se na začátku května na sociálních sítích pochlubila i Koblížková. „Včera jsme oslavili dva roky společného štěstí! V srpnu svatba!“ oznámila u společné rozesmáté fotografie. Koblížkovou znají diváci i ze slavného seriálu Velmi křehké vztahy. Maryško si zase zahrál v minisérii Božena, v komediích Po čem muži touží 1 a 2, v seriálu Krejzovi nebo v komedii Jak básníci čekají na zázrak.

10 chyb, kterých jste si nevšimli ve filmu Pelíšky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mejlika
24. 5. 2022 • 13:21

Jiří Maryško působil v hodně divadlech. Nejvíce v Činoherním studiu v Ústí n/L a posledních 7 let je v angažmá ve Vinohradském divadle. Hrál ve spoustě filmech a TV inscenacích, takže kdo není kulturní analfabet, tak ho zná Bohužel vy o kultůře toho moc nevíte a o jiných lidech taky ne a proto všude každého pouze pomlouváte. Zřejmě vám to dělá dobře, psychopati to potřebují

Uživatel_5457057
24. 5. 2022 • 07:16

Jsi na omylu, o herci Maryškovi se ví dávno, ale o tobě ty bl..bečku pouze pár týdnů. A dokud jsi se na diskuzích nevyrojil, tak tady bylo lépe. Buď jsi nový nick "mb" a nebo jeho brácha

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.