Karel Šíp v problémech? Vetchý ho zavlekl do krimi kauzy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Karel Šíp v problémech? Vetchý ho zavlekl do krimi kauzy

Karel Šíp hraje sám sebe
Karel Šíp hraje sám sebe (ČT)

Zavlekli ho do krimi kauzy! Moderátor Karel Šíp (77) se už dnes večer na ČT1 objeví hned v prvním díle nové řady Případů 1. oddělení. Hostem jeho Všechnopárty bude major Tomáš Kozák neboli Ondřej Vetchý (60).

Velitel seriálové mordparty se tak ocitne na pěkně tenkém ledě. Duchem je totiž u právě vyšetřované a obzvlášť brutální vraždy, jejímiž oběťmi, ale stejně tak i jejím pachatelem, může být dvojice gayů...

Karel Šíp na pohřbu Josefa Aloise Náhlovského (†72): Emotivní slova o kamarádovi

Video se připravuje ...

Ostřílený moderátor se zájmem sleduje, jak Kozák nervózně telefonuje. Když padne ostřejší výraz, snaží se ho Šíp uklidnit. „Jen klidně mluvte, jak jste zvyklej...“ říká laskavě. „Diváci to mají rádi. A já nakonec taky!“ dodává. Pak ale zkušený bavič přivede ostříleného kriminalistu do rozpaků, když ho přiměje definovat pojmy »domácí zabíjačka« a »stejnopohlavní páry«.

„Autorsky jsme potřebovali poslat Kozáka do zábavného pořadu, kde se pod tlakem nervozity lehce znemožní. Všechnopárty a Karel Šíp byla první volba. Kývne? Nekývne? Nakonec se povedlo,“ pochvalují si seriáloví scenáristé Jan Malinda (39) a Josef Mareš (58). Ten byl nejen šéfem oddělení vražd pražského krajského policejního ředitelství, ale v březnu 2016 dokonce hostem ve Všechnopárty, takže jako spoluautor dobře věděl, do jaké »jámy lvové« svého Kozáka posílá... První díl třetí série Případů 1. oddělení s názvem Podnájemníci můžete sledovat už dnes od 20.10 hod. na ČT1.

Zpověď manžela Křížkové: Nejtěžší bylo říct to dětem. A Šíp odpískal Všechnoparty

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.