Holanová v bolestech! Muka po výměně kyčle | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Holanová v bolestech! Muka po výměně kyčle

Marcela se dává pomalu zpátky do normálu.
Marcela se dává pomalu zpátky do normálu. (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Každý krok obnášel obrovské utrpení, poté, co zpěvačka Marcela Holanová (71) podstoupila výměnu kyčle. Ta jí totiž praskla a kvůli tomu tři roky zanedbala rehabilitaci! Konečně s ní mohla začít a trochu se jí ulevilo!

Většina pacientů po výměně kyčelního kloubu zažívá úlevu od bolesti a plnohodnotný návrat do běžného života. To bohužel neplatí u Marcely Holanové. „V roce 2019 jsem výměnu podstoupila a těšila se na to, jak zase budu běhat jak za mlada. Bohužel, náhrada mi praskla a začalo neskutečné peklo. Bolestí jsem často i plakala,“ svěřila své trápení Marcela Holanová Nedělnímu Aha!

Hrušínský žije se dvěma ženami! A strach o zdraví Holanové

Video se připravuje ...

„Právě kvůli těm komplikacím a ukrutným bolestem jsem zanedbala rehabilitaci, což bylo vlastně to nejhorší. Teď jsem začala každý den s plaváním, neskutečně mi ulevuje od bolesti,“ varuje ostatní pacienty Marcela s tím, ať neudělají stejnou chybu. „Všechno zlé je ale pro něco dobré. Můj partner Bob, se kterým jsem více než deset let, mě dokázal překvapit. Láskyplně o mě pečoval, doslova to prověřilo náš vztah,“ usmívá se zpěvačka. „Když bylo nejhůř, tak to muselo jít s holí, ale ukázalo se, že to půjde i bez ní,“ vysvětluje umělkyně.

Marcela Holanová zazdila exmanžela Šípa! Ale na Gotta a Svobodu pěla ódy

 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
doktormediciny
7. 1. 2023 • 16:31

Ovoce­....sou­stre­dene jsem si to precetl, nebnude to mituniversalni platnost..

Vojtech Janca
7. 8. 2022 • 11:23

to měla moje babička, je to hrozné

ovoce111
7. 8. 2022 • 08:14

Jsem o dvacet let mladší, mám vyměněné obě kyčle a základ bylo cvičení, cvičení a zase cvičení! Sama jsem rozchodila obě nohy, žádné lázně, jen denně poctivě cvičit. Se diví, že má bolesti a nechodila? Svaly jsou základ, ani celebrity je nemají zadarmo. Hlavně že má bulvár o čem psát, je to tu opakovaně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.