Holanové zklamání ze Šípa! Marné pokusy o usmíření? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Holanové zklamání ze Šípa! Marné pokusy o usmíření?

Po rozchodu se Šípem si Holanová sáhla na dno, teď by si přála vše urovnat.
Po rozchodu se Šípem si Holanová sáhla na dno, teď by si přála vše urovnat. (Foto: ara a reprofoto Top Star magazín)

Zpěvačka, která se proslavila hitem Čau, lásko, jenž pro ni složil exmanžel Karel Šíp (76), slaví ve čtvrtek sedmdesáté narozeniny. Známý moderátor a otec jejich společného syna Marcele Holanové ovšem nejspíš gratulovat nebude. A ji to i po letech mrzí. Ráda by totiž zakopala válečnou sekeru.

Říká se, že čas obrousí hrany a Marcele Holanové se zřejmě po ex manželovi někdy zasteskne. „Karel se mi neozve. Co jsme si, to jsme si. Já bych s ním na staré časy zavzpomínala ráda,“ přiznala eXtra.cz zpěvačka.

„Karel pro mě cizí není, já pro něj asi cizí jsem. Nikdy mu nezapomenu popřát k narozeninám, svátku či Vánocům a na to mi on vždy odpoví. Ale sám se neozve. Trochu mě to mrzí, protože ať se mezi námi stalo cokoli, už je to dávno, odvál to čas a já bych vůbec neměla problém si s ním sednout a popovídat si o společných přátelích či zážitcích. Za dvaadvacet let manželství a spolupráce máme na co vzpomínat,“ posteskla si Marcela Holanová, která už na pře v souvislosti s rozvodem, který proběhl v roce 2003, dávno zapomněla.

„Měla bych cvičit, ale jsem líná": Marcela Holanová trpí v bolestech po operaci kyčle

Video se připravuje ...

„Nemá cenu se tím trápit a řešit to. Život je příliš krátký na to, abych se s otcem svého syna nebavila jen kvůli tomu,“ myslí si zpěvačka. „Vůči Karlovi opravdu nemám vůbec žádné negativní pocity. Kdyby mi řekl: ‚mámo, pojď na pivo‘, bez problémů půjdu. Mám si s ním co povídat i po tolika letech,“ dodala s tím, že doufá, že k usmíření jednou přece jen dojde.

Utrápená Marcela Holanová po operaci: Všechno mě bolí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
prochaskanamoste
11. 6. 2021 • 00:39

Vtipálku, neměla snad Marcel a Šíp rodinu a tahle jeho kapraď, co vždy nevím, zda chlap nebo baba, asi babochlap, se mu do ní vytrvale navážela, až ji rozvrátila? Šíp dlouho zatloukal,až novináři vytáhli fotky. Pravdou je, že bych na něj hodila bobky pěkně z vysoka. Nemá to vůbec zapotřebí, mužů je všude dost, Šíp je dneska odkecaná, vyšumělá veličina, dědek kejval.

prochaskanamoste
11. 6. 2021 • 00:34

Zbabělec. Vzpomínám,jak noviny psaly,že jeho dcera, ke které se nehlásil (měl ji s "fančou" při manželství) spáchala ve 20 letech sebevraždu. Byla tam fotka, krásná holčina, i mu hodně podobná, k nezapření, ale s ním to ani nehlo. Marcelka má na většího frajera, ale asi má bolavé srdce, to tak je. Zachoval se hnusně.

prochaskanamoste
11. 6. 2021 • 00:30

Moje řeč! On by se s ní rád sešel, jenže se bojí na takové setkání jen pomyslet, stíhačka ví sama nejlépe, jak ho od Marcely odtáhla, jak zrušila jejich letité manželství se synem, ta by mu vyprášila kožich! Když by se jen dozvěděla, že byli někde na kafču. Je to klasický zbabělec a podpantoflák. Na schůzku s ní půjde klidně, když by ta jeho natáhla ráfy nebo odtáhla za jiným. Při její "kráse" to nelze očekávat. Je ráda,že si Šípa urvala. Biologický hodiny už s ní mlatily o zem.

defakto
9. 6. 2021 • 14:05

... a co se mu vnucuje když on nemá zájem vzájemně se setkávat a vzpomínat na to co spolu prožili ? Nikoho není možné nutit se kamarádit s někým , když on sám o to nestojí !
Paní Holanová by se dál neměla ponižovat at kašle na celého Šípa !

rydlo
9. 6. 2021 • 13:55

Proč Holanová dolézá? Vždyť do nedávna v bulváru na Šípovi nenechala nit suchou a po těch neustálých komedií Holanové v bulváru kvůli rozvodu a kvůli vyžadování a placení alimentů na skoro čtyřicetiletého syna, najednou co jsme si, to jsme si? Proč by se měl Šíp usmiřovat? Pravděpodobně na ni každý prdí a ona se nemá na koho pověsit, tak si vzpomněla na Šípa. Ale proč by se s ní měl scházet a chodit s ní na pivo a povídat si s ní? Snad si vše už řekli po rozvodu. Šíp už má svou rodinu, tak se mu do ní nemusí cpát! Takových polozapomenutých zpěvaček jedné písně je více a proto se snaží zviditelňovat jakýmkoli způsobem. Darina polonahými fotkami v bulváru a Holanová vsadila na marné usmiřování se Šípem přes bulvár.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.