Holanové peklo se Šípem! Trpké odhalení s pachutí ponížení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Holanové peklo se Šípem! Trpké odhalení s pachutí ponížení

Marcela Holanová nezažila se Šípem jen to dobré.
Marcela Holanová nezažila se Šípem jen to dobré. (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, ČT, ara)

Zpěvačka Marcela Holanová (69) a bavič a muzikant Karel Šíp (75) několik let tvořili manželský pár, mají spolu syna. A přestože navenek moderátor Všechnopárty působí velmi příjemné, jeho bývalá manželka s ním neprožívala jen roky zalité jasným sluncem.

Tím, co vztahem s Karlem Šípem zacloumalo pravděpodobně nejvíce, byly manželovy nevěry, jak se Holanová svěřila v rozhovoru pro časopis Sedmička. „Ze začátku to bylo těžké. Byla jsem uplakaná, nešťastná, nevěděla, co mám dělat, jestli se na mě nebudou lidé dívat divně. Přátelé mi odcházeli, to bylo pro mě hodně poučné. Pak jsem poznala, že lidé, kteří s námi byli dříve ve styku jako velcí kamarádi, se přátelili hlavně proto, že Karel je mohl dostat do televize. Proto jim byl přednější a začali se mi různé vyhýbat. Jenže to byl jen začátek,“ vzpomíná na trpké okamžiky rozpadu manželství Holanová.

Tajná oslava 70tin Jiřího Bartošky: Davy celebrit! Kdo přišel a co přinesl?

Video se připravuje ...

Přesto prý svému exmanželovi nakonec odpustit dokázala. „Dokonce jsem mu řekla, že kdyby na tom byl hodně špatně a potřeboval by něco, nezavřela bych mu dveře před nosem. Je to už dlouho a zažili jsme spolu ty nejhezčí roky. Měli jsme malé dítě, radovali se z každé věci, kterou jsme si pořídili,“ vybavila si i ty krásnější chvilky, která za to stály, zpěvačka.

Marcela Holanová: Hodně jsem se naučila od Gotta!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
6. 4. 2021 • 12:52

mirkaakrim
s tím bych mohla souhlasit, ale u prkotin a la kolik je Bartoškovi let jsem si neověřovala nic, protože jsem měla za to, že je to současné.
Nejsem z toho na větvi, že jsem se sekla, ale i tak mě Bartoška a jeho vystupování na Staromáku štve.
Takže " proboha " zase tak moc se myslím nestalo, že nejde ihned někdo kontrolovat.Napište to spíš taky REDAKCI AHA, že tam mají chybu

Alva
4. 4. 2021 • 09:22

ceskarebelka-proč bychom o ní měli slyšet?, má roky a stáhla se, což kvituji na rozdíl od jiných, kteří neví, kdy včas odejít, pan Šíp má nový pořad Minišou v sobotu, tak to je opravdu bomba pořad na sobotní večer, o ničem a dokolečka dokola.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.