Karel Šíp (75): Vzdá se Všechnopárty kvůli covidu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karel Šíp (75): Vzdá se Všechnopárty kvůli covidu?

Karel Šíp
Karel Šíp (CT1)

Už to vypadalo, že Karel Šíp (75) začne i přes pokračující koronakrizi natáčet nové díly Všechnopárty bez diváků. Tuhle možnost na podzim odmítal, a proto ČT reprízovala úspěšné staré díly. Teď, když se schylovalo k natáčení, vzal nakonec Šíp zpátečku. Důvod? Strach o zdraví!

Česká televize měla první premiérový díl odvysílat v pátek 29. ledna večer, v repríze pak o den později odpoledne. Jenže z programového oddělení Kavčích hor dorazilo do médií toto sdělení: „V pátek 29. ledna změnou zařazujeme ve 21:35 pořad Všechnopárty, reprízu z loňského roku se Štěpánem Kozubem, Františem Ringo Čechem a Dominikou Gawliczkovou. Rušíme plánovou premiéru Všechnopárty.“

Domácí úkryt

A vysvětlení je nasnadě. „Pan Šíp se nakonec kvůli pokračující epidemii rozhodl ještě premiérové díly nenatáčet. Bojí se,“ sdělil Nedělnímu Aha! zdroj ze štábu. „Nové díly ještě netočím, poběží reprízy,“ reagoval na náš dotaz bez dalších podrobností sám moderátor.

UFC není v Praze naposledy, hlásí Vémola. Navrch porovnal Krause se Šípem

Video se připravuje ...

Má strach

Vzhledem k vyššímu věku a také občasným zdravotním trablům je Šíp zavřený doma a mezi lidi takřka nevychází. Z nemoci covid-19 má pochopitelně velký strach. Ovšem kdy se rozhodne nové díly Všechnopárty natáčet, zatím není jasné. A neví to ani štáb České televize.

Odpískal i Silvestra

Šíp chtěl v závěru roku alespoň natočit premiérový díl Silvestrovské Všechnopárty. I od toho ale nakonec ustoupil a nabídl divákům sestřih svých nejlepších hostů z loňského roku, který uvedl z prázdného hlediště divadla Semafor, kde jinak ČT Všechnopárty natáčí.

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! (24. 1. 2021)

Utajená smrt Evy Jurinové! A Janečková po nevěrách manžela: I ona se přiznala

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
25. 1. 2021 • 06:13

Tak tohle by si měl uvědomit on sám, zvlášť v jeho věku kdy si už může užívat zaslouženého(?) důchodu!

Alva
24. 1. 2021 • 13:33

Ano, dobrého pomálu, už stačilo, nejvyšší čas skončit, pane Šíp.

zdengregr
24. 1. 2021 • 11:29

mejlika: Ale článek jen informuje, nikde mu nevyčítají ani nenařizují nic. Nechápu tu reakci... asi máte osobní problémy. Ale to není důvod nadávat druhým.

mejlika
24. 1. 2021 • 08:28

A co je vám vy chudáci z AHA do toho? To je každého věc, bojí se hodně lidí a hlavně ve vyšším věku, tak si nechte ty hloupé řeči.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.