To diváky nepotěší... ŠÍP ODPÍSKAL VŠECHNOPÁRTY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

To diváky nepotěší... ŠÍP ODPÍSKAL VŠECHNOPÁRTY

Karel Šíp jarní sezónu Všechnoparty odpískal.
Karel Šíp jarní sezónu Všechnoparty odpískal.  (Foto: ČT)

Od pondělí se budou moci za zpřísněných opatření opět konat kulturní akce. Tedy i televizní natáčení v divadlech, na která si lidé kupují lístky.

Oblíbená talk show České televize Všechnopárty se ale i přes rozvolnění v pražském Semaforu do startu letních prázdnin konat nebude. Důvod? Karel Šíp (75) a jeho tým už jarní sezonu odpískali. Po podzimním uzavření divadel chtěli Šíp a jeho lidé obnovit natáčení oblíbené talk show na jaře. Kvůli další koronavirové vlně ale tento plán padl, a společně tak za Všechnopárty připravili krátkodobou náhradu nazvanou Minišou s jedním hostem na scéně Semaforu a pohledem na prázdné hlediště. A s tou si chtějí vystačit až do prázdnin.

Nechce riskovat

„Pan Šíp se stále bojí většího množství lidí okolo sebe, proto se vyjádřil tak, že je pro odložení Všechnopárty až na podzim a chce dokončit projekt Minišou,“ řekl nám zdroj z bavičova týmu.

Vémola: Díky Všechnopárty na mě hodně lidí změnilo názor

Video se připravuje ...

Nerozhoduje on?

Sám Šíp ale tvrdí, že rozhodnutí nestojí na něm. „Pokud vím, Všechnopárty bychom měli odstartovat až v září. Budou- li k tomu podmínky. Ale nejsem ten, kdo o tom rozhoduje,“ napsal na dotaz deníku Aha! moderátor a autor scénáře ke Všechnopárty. ČT na náš dotaz do uzávěrky tohoto vydání nereagovala.

7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi…

Video se připravuje ...

Přivítá Polívku

V další Minišou Karel Šíp přivítá tuto sobotu od 21.20 na ČT1 kolegu a kamaráda Bolka Polívku (71).



Přečtěte si
janakveton
13. 5. 2021 • 08:08

Nevyplynulo mi z toho, že by Všechnopárty "odpískal" naprosto trvale. Já bych mu však doporučovala, aby to trvale bylo! Jsou jiné talkshow, např. 7 pádů Honzy Dědka, kde nikdo není okřikován, že už s ním moderátor skončil, všichni se projevují svobodně a ta atmosféra je naprosto jiná!!!

amalka5853
12. 5. 2021 • 19:25

pokud to pan Šíp myslí vážně, tak nám udělal velkou radost!...už na to nekoukáme dlouho....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.