Holanová má po náladě: Okradli ji haj*lové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Holanová má po náladě: Okradli ji haj*lové!

Marcela Holanová
Marcela Holanová (Reprofoto: FTV Prima)

Hvězda duetu Čau, lásko, který nazpívala s Karlem Gottem (†80), a bývalá manželka Karla Šípa (76) zanedlouho oslaví sedmdesáté narozeniny. I přes velké rozvolnění velkou oslavu nechystá.

Zpěvačka se rozhodla uskromnit a své jubileum hodlá oslavit pouze se svým synem Karlem. „Opravdu nemám na nějaké velké oslavy pomyšlení,“ přiznala týdeníku SEDMIČKA. Marcela Holanová se totiž v poslední době potýkala se stresem spojeným s rekonstrukcí domu. Důvodem napjatých momentů byl i fakt, že zpěvačka naletěla podvodníkům…

Utrápená Marcela Holanová po operaci: Všechno mě bolí!

Video se připravuje ...

Nyní již dolaďuje finální detaily a s pracemi na domu by měla být hotová. Že by si ale oddychla, se říct nedá. Kvůli obsáhlé rekonstrukci přišla do styku s podvodníky, kvůli nimž investovala více peněz, než očekávala. Ačkoli se nyní blíží léto a spolu s ním i možnosti dovolených, velké množství odpočinku zpěvačce dopřáno nebude. „Do smrti nikam nepojedu vzhledem k tomu, že jsem se takhle finančně vycucla. Všechno je dnes hrozně drahé a já jsem hlavně narazila na spoustu haj*lů, kteří mě prachsprostě okradli,“ hořce konstatovala zpěvačka.

„Měla bych cvičit, ale jsem líná": Marcela Holanová trpí v bolestech po operaci kyčle

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
3. 6. 2021 • 12:26

Sympatická a krásná proti nevernemu a opelichanem ex ! A ten hlas jedinecny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.