Marcela Holanová: Kolaps na jevišti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Marcela Holanová: Kolaps na jevišti!

Marcela Holanová
Marcela Holanová (Foto: ara a reprofoto Top Star magazín)

Loni v létě podstoupila výměnu kyčelního kloubu, ale doteď není Marcela Holanová (68) v pořádku! Magazín Aha!TV byl svědkem, jak museli zpěvačku během vystoupení v Luhačovicích odvést po třech písničkách ze scény. Měla šílené bolesti!

Chodí o holi a přátelé ji musejí neustále podpírat. Takové strasti teď Marcela zažívá. Dokonce se spekuluje o tom, že interpretka slavných hitů Čau, lásko nebo Náš song bude muset na reoperaci. Ještě než se tak případně stane, snaží se Marcela koncertovat. Jenže zpěvačka na pódiu sotva stojí. O snaze zakrývat utrpení ve tváři nemůže být ani řeč. Když před několika dny vystoupila na jevišti během slavností v Luhačovicích, všichni se lekli, v jakém stavu Holanová je.

Držela se židle, třásla se, špatně se jí zpívalo a nakonec ji pořadatelé odvedli do zákulisí. Nepříjemnou záležitost zpěvačka nechce komentovat a tvrdí: „Musím to nějak zkoušet, lidi jsou úžasní a vždy mě napumpují! Neumím zpívat vsedě, jedině se můžu opřít o židli, ale to taky není ideální. Prostě to není to, na co jsem zvyklá. Ke zpěvu potřebuji nejen nohu, ale i bránici!“ Vypadá to tedy, že zatím Marcela nehodlá kvůli svému podlomenému zdraví žádné koncerty rušit. Ale možná by bylo lepší, aby se dala do pořádku…

Marcela Holanová doktorkou? Asistovala jsem u operace!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
10. 2. 2020 • 06:46

moc brzke uzdraveni , Marcelka je sikovna - nas Doktor byl na reoperaci po 3 mesicich s kycli. Chudak s tim nahluchlym dedkem zaletnym take neudelala zadne stesti ! Verim na bozi mlyny ,dedek od mlade dostane co mu patri

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.