Rakovina tlustého střeva? Holanová šla s pravdou ven | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rakovina tlustého střeva? Holanová šla s pravdou ven

Marcela Holanová
Marcela Holanová (Profimedia)

Už rok se zpěvačka Marcela Holanová (68) potýká s vážnými zdravotními problémy. Nyní se ale začalo proslýchat, že kromě pohybových potíží trpí rakovinou tlustého střeva. Jak to je ve skutečnosti, uvedla na pravou míru v magazínu Sedmička.

Holanová podle citovaného magazínu otevřeně přiznala, že o své údajné rakovině neslyší poprvé. „To už mi někdo říkal taky. Ale není to vůbec pravda, v žádném případě. Musím si pouze dávat pozor na stravu, abych to střevo nedráždila. Proto nesmím zrníčka – třeba jahody a maliny,“ vysvětlila Sedmičce.

Podle vyjádření pro Expres.cz jí lékaři diagnostikovali jinou chorobu střev. „Doktoři mi objevili divertikulitidu střev. Musím se tak hlídat," uvedla Holanová s tím, že dochází na pravidelné kontroly do Nemocnice na Homolce. A že touto nemocí trpěl i exprezident Václav Havel, kterému střevo nakonec prasklo. 

„Rozhodně bych se tvářila jinak, kdybych měla rakovinu. Ona ta noha vážně stačí, to mi věřte,“ řekla zpěvačka, která se stále zotavuje z nedávno prodělané operace. „Vyměňovali mi kyčelní kloub. Mě operoval pan doktor Dungl a to je prostě machr všech machrů. Takže už normálně chodím. Pravda, občas si ještě vezmu na pomoc berličku. Nechodím tak, že bych běhala maraton, ale lepší se to,“ dodala ke svému zdravotnímu stavu.

Marcela Holanová promluvila o tom, kdo jí byl velkým profesním vzorem: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.