Březinová o Holanové: „Podle mě to zanedbala...“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Březinová o Holanové: „Podle mě to zanedbala...“

S Březinovou se kamarádí dlouhá léta.
S Březinovou se kamarádí dlouhá léta. (Foto Profimedia.cz, Facebook.com, R. Hellová, ara)

Operace kyčle se hodně bála a možná měla proč. Marcela Holanová (68) není ani po osmi měsících v pořádku. Tak ji to bolí, že odmítá i rehabilitace. „Podle mě to zanedbala,“ řekla deníku Aha! zpěvaččina kamarádka Marcela Březinová (59).

I exmanžel Karel Šíp (74) by jí přál, aby mohla konečně zase normálně chodit. Jenže podle informací Aha! ani osm měsíců po výměně kyčelního kloubu šílené bolesti nepřestaly. „Není na tom zdravotně moc dobře. Sice už nenosí hůlku, ale pořád ji musí někdo podpírat nebo jí pomáhat do auta. Přeju jí, aby se dala dohromady,“ řekl Aha! zdroj, který si nepřeje být jmenován. A potvrdila to i její kamarádka Marcela Březinová, která se s ní zná tak dobře, že jí Holanová byla za svědkyni na svatbě.

Hrozba reoperace

„V novém roce bych jí přála hlavně zdraví. Za poslední dobu jsme se viděly dvakrát a nemyslím si, že se to nějak zlepšilo,“ řekla Aha! zpěvačka, která s ní 7. prosince vystupovala na adventním koncertě v Jaroměři. Přestože stále špatně chodí, sama Marcela tvrdí, že se jí ulevilo. „Jo, určitě je mi líp. Už ani nenosím berle,“ řekla Aha! Holanová. Jenže právě to její okolí zaráží. „Pořád ji musí někdo podpírat. Neměla hůlku, museli jí pomáhat i do auta, protože ji to hodně bolelo. Snad se dá dohromady, i když tohle je možná na reoperaci,“ řekl Aha! člověk, který byl na koncertě v Jaroměři také.

Nenapsala si ani koncerty

Zpěvačka je z bolesti tak ochromená, že ani neví, jaká vystoupení ji čekají v příštím roce. „Jednatřicátého jsem zpívala v Luhačovicích a na nový rok jsem si to ani nepsala, byla jsem taková špatná, ale určitě tam něco je. Chci určitě dál vystupovat,“ řekla odhodlaně. Snad jí bude brzy líp, hlavně totiž nechce být sama doma.

Celý článek najdete v sobotním Aha!

Marcela Holanová: Hodně jsem se naučila od Gotta

Karel Gott (zpěvák, malíř, herec)
 

!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
6. 1. 2020 • 22:30

Všetko je len zaslúžená karma - to "určite" ! Aj mŕtve úbohé zvieratá a vtáky - spálená príroda v Austrálii - má iba drastickú karmu, čo iné ? "Veľa zla napáchali asi".. Jedine snáď tým, že sa odvážili existovať na tejto Zemi.. Keď niekto niečo schytá, neznamená to, že si to aj vždy zaslúžil..
Marcela Holanová sa narodila pre spev. Ten jej známy song s Karlem G. - "Čau, lásko" - to sme doma spustili smiech - ako decká v puberte, keď to zadunelo z rádia. Bolo ju teda riadne počuť ! Fakt je, že má výborný hlas a pár pôsobivých piesní - napr. tiež "Ráno". Neviem, ako sa lieči, ale laserová terapia by jej určite zabrala. Pomáha i pri bolestiach na pooperačné stavy. Vhodná je aj pre domácich miláčikov. No, hádam sa dá postupne táto dobrá speváčka do poriadku ..

-bello-
4. 1. 2020 • 14:27

Holanová měla nádherný hlas, její zpěv se mi líbil .
Březinovou neustojím nikdy! Byla vdaná, měla už děti a na každé krabičce od sirek byl její rozkrok.Všichni se naváželi do Pergnerové, která trpěla absťáky a vydělala si porno snímky na fety, ale Březinová neměla žádný důvod, jen ty prachy!
Pergnerová je dle mého frajerka, protože se z toho dostala .Březinová je ženská, která ... no nic! nemám ji ráda!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.