Drahoňovský končí v ČT kvůli nabídce snů: Zdrhá za Písařovicovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Drahoňovský končí v ČT kvůli nabídce snů: Zdrhá za Písařovicovou?

Tomáš Drahoňovský
Tomáš Drahoňovský (Reprofoto ČT)

Tomáš Drahoňovský je dalším ostříleným moderátorem, který odchází z České televize, kde působil od roku 2014. Proč se rozhodl z veřejnoprávního média odejít?

„Existuje jen málo nabídek, které mě mohly zviklat v mém celoživotním snu řadit se mezi profesionály České televize. To, že jedna taková přišla, mě spíš překvapilo,” uvedl podle Blesku Drahoňovský.

Ačkoliv se Česká televize i sám Drahoňovský snažili o jeho přechodu sdělit co nejméně informací, se super.cz podařilo vypátrat, kam moderátor míří. Vedou snad jeho cesty za bývalou kolegyní Danielou Písařovicovou? Vůbec!

Drahoňovský se při zprávách zadýchal

Video se připravuje ...

„Mohu potvrdit, že Tomáš Drahoňovský nastupuje do Plzeňského Prazdroje na pozici manažera řemeslných piv a pivních speciálů pro Česko a Slovensko,“ řekl již zmíněné redakci mluvčí firmy Zdeněk Kovář s tím, že se hvězda ČT bude podílet na tvorbě a realizaci strategie pro speciály a řemeslná piva.

Boží mlýny: Originální videoklip k ústřední písni nového seriálu České televize

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.