Manželka Trávníčka si tedy věří! MODERÁTORKOU V TV | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Manželka Trávníčka si tedy věří! MODERÁTORKOU V TV

Manželé Trávníčkovi si potomka moc přejí a Monika na sebe musí dávat pozor.
Manželé Trávníčkovi si potomka moc přejí a Monika na sebe musí dávat pozor. (Foto Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Momentálně manželku Pavla Trávníčka (70) nejvíce zaměstnává plánování online koncertů. Monika (35) však přiznala, že by to ráda dotáhla k uvádění televizního zábavného pořadu.

Jako produkční má na starosti pořádání koncertů, které jsou aktuálně kvůli pandemii vysílány online. Ten poslední, při němž vystoupil houslista Jaroslav Svěcený a akordeonista Ladislav Horák, se konal v míčovně Pražského hradu. Práce ji pomohla zaměstnat hlavu během náročného období.

„Nad koncerty jsem uvažovala už dlouho a také mě k tomu postrčila ta hrozná zpráva o úmrtí mé mámy. Už jsem nechtěla nečinně sedět doma. Mám kolem sebe partu kamarádů a bráchy s technickým vybavením, divadlo se nehraje, tak proč se do toho nepustit,“ svěřila se Monika iDnes.cz.

Gottovou vítal nový ctitel! Nečekaná smrt v rodině Pavla Trávníčka! A zemřela Kamila Moučková!

Video se připravuje ...

Nyní má před sebou přípravy Valentinského koncertu, spolupracuje s Jaroslavem Svěceným a, jak sama říká, rozšiřuje svou „PR stáj“. Cíle má ovšem ještě větší. „Chtěla bych se do budoucna prosadit třeba i v televizi a uvádět nějakou televizní zábavu,“ přiznala Monika Trávíčková.

Ani Pavel Trávníček se během omezení kulturních akcí nenudí. V současné době chystá autobiografickou knihu. S nabídkou překvapivě přišlo německé vydavatelství a herec na ni kývl. „Teď, když se nehraje divadlo, je na to čas. Probírá se vzpomínkami, kterých je za ty roky mnoho,“ dodala Pavlova manželka.

Trávníček na Febiofestu: Nesmíme se nechat zastrašit

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
2. 6. 2021 • 13:34

Ta nepěkná paní chce do TV? No to je tedy sebevědomí....no možná je to spíše hlupaňa nekri­tická­....ji­nak, co se teď děje okolo Trávníček - ONA - Svěcený...to je pod chlapskou úroveň....pokud je to pravda a houslista přebral manželku Trávníčkovi, tak by zasloužil přes hubu a rozšlapat ty jeho housličky. Byl vážně nemocný, dostal se z toho, dostal druhou šanci...kde je morálka, kde je opravdové chlapství....on je starý páprda, také dost nepěknej, pro ní starej, měl si dát studenou sprchu a nechat mámu od dítěte být....to by udělal gentleman, ale Svěcený je ubohý ošoustlík...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.