De Niro na konci sil: Utrácí desítky milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

De Niro na konci sil: Utrácí desítky milionů!

Robert De Niro se kvůli rozvodu musí pořádně otáčet.
Robert De Niro se kvůli rozvodu musí pořádně otáčet. (blesk)

Herce Roberta De Nira (77) přivedl rozvod na pokraj sil. Manželka Grace Hightowerová (66) totiž rozhazuje peníze plnými hrstmi a on musí brát všechny role, aby její vrtochy zafinancoval!

Robert podal žádost o rozvod už v roce 2018, soudní řízení ale stále trvá, a on tak musí Grace živit. Ta se ho rozhodla sedřít z kůže: bez rozmýšlení nakupuje hadříky a šperky za desítky milionů korun! Stárnoucí herec prý kvůli tomu musí brát všechny nabídky, které dostane, a pracovat 12 hodin denně, 6 dní v týdnu.

Detaily rozvodu missky Pavelkové: Střídavou péči rozhodně ne!

Video se připravuje ...

„Už je mu sedmasedmdesát. Miluje svou práci, ale neměl by být nucen pracovat v takovém zápřahu,“ uvedla jeho právnička minulý pátek. Grace naopak tvrdí, že jí Robert platí málo: od podání žádosti o rozvod od něj dostává 2,1 milionu Kč měsíčně, což jí na její astronomické výdaje ve výši 8 milionů Kč prostě nestačí. Její právník prohlásil, že Robertovi peníze určitě nechybí, když sype miliony dolarů do svého domu v Montauku. Soudce nad jejich argumenty jen kroutil hlavou. „Uvědomte si, že tohle nejsou běžné výdaje,“ připomněl oběma stranám během líčení.

Děda Mládek o rozvodu: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.