Mickey Rourke vs. Robert De Niro: 30 let nenávisti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Mickey Rourke vs. Robert De Niro: 30 let nenávisti!

Mickey Rourke
Mickey Rourke (Profimedia.cz)

Herci Mickey Rourke (67) a Robert De Niro (76) se již od 80. let doslova nenávidí. A ani k stáru staré rány nenechávají zhojit, ba naopak: Rourke nejnověji nazval De Nira uplakánkem.

Oba hollywoodští drsoni se potkali v roce 1987, kdy si společně zahráli hlavní role v mysteriózním filmu Angel Heart. Od té doby se prý nesnášejí a Rourke tvrdí, že mu De Niro hází klacky pod nohy. „Hej, Roberte De Niro, mluvím s tebou, ty velký posr... ufňukaný děcko. Nedávno jsem se doslechl, že jsi o mně v novinách prohlásil, že jsem lhář,“ napsal naštvaně herec a bývalý boxer na svém Instagramu „Něco ti řeknu, ty pankáči, až tě uvidím, přísahám bohu na svou babičku, na svého bratra a na všechny mé psy, že tě dokonale ztrapním,“ přisadil si.

Spor o Irčana

Rourke tvrdí, že právě kvůli oblíbenci Martina Scorseseho nedostal roli v jeho posledním snímku Irčan. „Lidi z castingu mi řekli, že Robert De Niro se mnou odmítá hrát v jednom filmu,“ práskl na herce v italské televizi. De Niro se ke kauze nevyjádřil, jeho manažer však obvinění popřel s tím, že Rourke se v Irčanovi nikdy objevit neměl.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.