Drsňák Robert De Niro: Plakal v Poště pro tebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drsňák Robert De Niro: Plakal v Poště pro tebe!

Robert De Niro byl dojat k slzám.
Robert De Niro byl dojat k slzám. (Profimedia.cz)

Hereckou kariéru postavil americký herec Robert De Niro (68) na rolích tvrdých chlapíků, kteří neznají strach ani slzy. A přesto jsme je v jeho očích měli šanci spatřit! V italské obdobě pořadu Pošta pro tebe ho dojal příběh týrané ženy.

V televizním studiu se octl tváří v tvář Italce, která uvěřila slibům muže, který jí posléze udělal ze života peklo. Jejich vztah vypadal ze začátku ideálně – mladá žena se zamilovala a ani ve snu by ji nenapadlo, že se její pohádková láska brzy změní v noční můru...

Brzy po svatbě ji její vysněný princ začal bít, znásilňovat a psychicky týrat. To nemohlo uniknout ani jejich třem synům, kteří matce jako náplast na duši přichystali alespoň malé překvapení v podobě setkání s jejím hereckým idolem Robertem De Nirem v Poště pro tebe.

Právě tam sebrala odvahu vyprávět svůj příběh, který dojal k slzám nejen celé publikum, 5,7 milionu diváků u obrazovek, ale především samotného De Nira, muže, který celý život hraje chladnokrevné drsňáky...



Přečtěte si
adjacky
22. 4. 2017 • 12:11

At je jaký je ale herc na sto procentní urovni a to že se rozplakal to jen dokazuje že je normální člověk že je skrblík já bych byl asi taky jako on vždyt si ty prachy vydělal s dřiny při natáčení filmů komedi ,akčních,drmatech ,atd...tak že se mu nedivte jinak já osobně DE NIRA mám moc rád špičkový HEREC (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.