Gábina vytáhla eso z rukávu, jenže... Koukal se nevzdává! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gábina vytáhla eso z rukávu, jenže... Koukal se nevzdává!

Rozvodová bitva pokračuje! Koukal vrací úder Soukalové: Gábina vše jen protahuje
Rozvodová bitva pokračuje! Koukal vrací úder Soukalové: Gábina vše jen protahuje (Foto: J. Tůma, FTV Prima)

Klidný rozvod je tentam! Gabriela Soukalová (31) podala trestní oznámení kvůli údajným manipulacím s majetkem. Její exmanžel Petr Koukal (35) se nyní rozhodl promluvit.

Gabriela Soukalová vytáhla esa z rukávu, s nimiž jde nyní do tvrdého boje. Badmintonista ale všechna obvinění odmítá akceptovat. „Pokud jde o zveřejněné informace o podání trestních oznámení ze strany paní Gabriely Soukalové, pan Petr Koukal důrazně popírá, že by se dopustil jakéhokoli protiprávního jednání. Údajné podání jakýchkoliv trestních oznámení považujeme za ryze účelové,“ uvedl Koukalův advokát Mgr. Ing. Tomáš Vítek, jak informoval deník Blesk.

Nynější spor se týká údajného pokusu o drahý prodej vily v Hořovicích, která měla být ovšem levně zakoupena. Mimo jiné měl za zády své bývalé manželky pronajímat a následně prodat její byt. Peníze pak prý byly převedeny na jeho účet. To vše proběhlo bez jejího vědomí. Soukalová se proto rozhodla podat trestní oznámení za podvod a zpronevěru.

Soukalová v Karlos Show: MMA sleduji díky novému příteli

Video se připravuje ...

Koukal nicméně tvrdí, že Gábina celý proces jen záměrně protahuje. „Jednání ze strany paní Soukalové ve spojení s opakovaným nepředložením námi vyžádaných podkladů pouze zbytečně prodlužuje majetkové vypořádání,“ řekl advokát Petra Koukala s tím, že se Soukalová místo snahy o komunikaci mylně vyjadřuje o svém expartnerovi. Ten by spor již rád ukončil, zatímco bývalá biatlonistka a nynější moderátorka pořadu ShowTime to takto rychle uzavřít nehodlá.

Gabriela Koukalová 7 pádech Honzy Dědka: Rozvod bych nikomu nepřála, ale nejde o život!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mikima2
13. 4. 2021 • 20:22

Nechápu paní Soukalovou, že se nezajímala jak je nakládáno s jejími penězi.Neřeknu, kdyby to bylo pár fufníků. Jak se říká " Kdo chce kam, pomozme mu tam".

runy
13. 4. 2021 • 12:25

Mohou se oba stydět.Mají nějaké IQ?Perou špínu na veřejnosti.Možná to dítě je od Koukala?Když Gábi byla tak houpá, že neviděla, že manipuluje s jejími penězi je podivné? Nevěřím , že by ji chtěl tak obrat, peníze asi vydělala pod vlivem ruských bobulí, to bude poslední kapka, proč nejela do Soči.Ať se rozdělí a jdou od sebe.. V televizi je stejně nemožná.

mbmb
13. 4. 2021 • 09:23

pravnik = skoleny Gangster dalsi parazit y

begonie
13. 4. 2021 • 06:46

Absolutně souhlasím s oběma příspěvky I já jsem přesvědčená, že Gábina i přes varování okolí slepě důvěřovala bezcharakternímu člověku, který ji jen plánoval připravit o těžce vydřené peníze. Fakt nechápu proč netrvala na předmanželské smlouvě - ona vydělala miliony a on si vypinkal velké houby!!!

ho.no
12. 4. 2021 • 22:43

to je šílený,hodná,naivní holka věřila a poté naletěla bezcharakternímu slizounovi,který v ní viděl pouze zdroj svých příjmů,...to musela ale tvrdě padnout na zadek.Přeji jí,aby vybojovala co nejvíce nad tím hamounem nelidským

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.