Tajemství fešného bratra Soukalové: Je to… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tajemství fešného bratra Soukalové: Je to…

Gabriela Koukalová
Gabriela Koukalová (Instagram)

Moderátorka a bývalá biatlonistka Gábina Soukalová (31) se nedávno na síti pochlubila snímkem s neskutečně atraktivním mužem. Z velkého fešáka se vyklubal její bratr. Což u fanynek dle webu Prima Ženy vzbudilo obrovský poprask.

Okouzlujícího muže s pronikavým pohledem chtěla jistá dáma přisoudit přímo Soukalové. Ta proto na sociální síti pro jistotu uvedla na pravou míru, jak se „věci“ skutečně mají. „Reaguji na dotaz jedné paní, která pracuje na čerpací stanici. Prý – co mě to vezlo za fešáka? Milá paní, ten charismatický mladík, jak já říkám, je můj starší bráška Karel. Už je zadaný. Ale trochu jste mě přivedla na myšlenku, jestli si nemám ve chvílích volna zahrát na facebookového dohazovače. Pár kamarádů, kteří jsou nezadaní, koneckonců ještě mám. Zkusím to u nich nadhodit,“ napsala pobaveně na svůj Facebook.

Soukalová v roli moderátorky. Maluje se? A jak se jí na sebe kouká?

Video se připravuje ...

Je to kněz!

Perličkou pak ještě je, že sexy Karel si vybral za své poslání službu Bohu. Je totiž řeckokatolickým knězem. Svou sestru tak před lety dokonce oddal v Panenském Týnci. Naštěstí tato církev umožňuje vstupovat do manželství a mít děti, tedy si krásného Soukala nenechá církev výhradně jen pro sebe.

Soukalová vs. Koukal: Majetek řeší kriminálka! A Dominiku s jiným mužem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.