Soukalová před porodem: S přítelem se pochlubili novým hnízdečkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Soukalová před porodem: S přítelem se pochlubili novým hnízdečkem!

Gábina a Miloš mají bydlení konečně pohromadě.
Gábina a Miloš mají bydlení konečně pohromadě. (Foto Instagram)

S bývalým manželem měla sice ex hvězda biatlonu luxusní dům snů, ale ruku v ruce s rozvodem musela Gábina Soukalová (31) vybudovat všechno od úplných základů. Včetně bydlení. Rekonstrukce, do níž se pustil její současný partner Miloš, je ale prý už ve finále.

 

„Nejkrizovějším momentem byla situace, kdy jsem stál v totálně rozkopaném bytě. Tehdy jsem se fakt lekl, co čeho jsem se to vlastně pustil," svěřil se už se smíchem nový muž bývalé olympijské vítězky pro web ŽivotvČesku.cz. „První představa totiž byla, že si trochu pohrajeme s koupelnou a zvětšíme ji a že také zvětšíme úložné prostory. Najednou mi došlo, že když už to dělám, tak to musím udělat z gruntu celé,“ řekl s tím, že právě tohle byl ten moment, v němž začal panikařit.

„Vstával jsem v 6 ráno, pracoval od 7 hodin a zažil jsem i dny, kdy jsem makal do půlnoci. Vše se stihlo za tři měsíce, ale musím říct, že to byl opravdu frmol," přiznal perné momenty s tím, že je navíc velký puntíčkář. Jejich „staronové“ bydlení je prý nyní hodně prodchnuté industriálním stylem.

„Gabča má hodně uměleckého ducha a oba dva si rádi hrajeme s detaily. Oba také tíhneme k takovému industriálnímu stylu, takže mně se třeba líbí, že jsme na stropě přiznali traverzu. Pyšný jsem i na tapetu, já nikdy netapetoval, jsem rád, že na poprvé se to povedlo. Za vychytávku považuji betonovou zeď z plotovek. Viděl jsem takovou stěnu na internetu, líbilo se mi to, koupil jsem KB-bloky s fazetovými hranami a zkusil to. Řekli jsme si, že to dobře zapadne do našeho konceptu a povedlo se to, na to jsme asi opravdu hrdí," rozplýval se Gábinin vyvolený.



Přečtěte si
Alva
26. 8. 2021 • 09:27

hillaarkaa- souhlasím, nicméně přeji vše dobré, ovšem každý nemůže dělat všechno, byla to hrůza, to moderování a ještě ty modely, do kterých jí oblékali, produkce to nevidí?

hillaarkaa
26. 8. 2021 • 07:50

Ať už se rozsype,nedá se na ní dívat­,nep­řiro­zená,­nakys­lé xichty,něco jako kdysi Gottová..Asi nějaká známostní tlačenka...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.