Soukalová dostala čočku! Tohle je týrání dětí, klejí matky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Soukalová dostala čočku! Tohle je týrání dětí, klejí matky

Gábina Soukalová to pěkně schytala
Gábina Soukalová to pěkně schytala (Blesk)

Gábina Soukalová (31) se o soukromí ráda podělí. Zvlášť od té doby, co se stala novopečenou maminkou. Některé její praktiky jsou ale podle vyjádření jejích sledujících poněkud zarážející.

Naposled to Soukalová schytala za Instastories, ve kterém zabírá sebe na sedadle spolujezdce, partnera za volantem a vzadu plačící dcerku. Některé z řad maminek dostala pořádně do varu, a to nejen protože se malé Izabele vysmívá namísto, aby ji utěšovala, ale že vedle ní nesedí v autě na zadních sedačkách. 

Soukalová v Karlos Show: MMA sleduji díky novému příteli

Video se připravuje ...

„Jsme na cestě asi dvě a půl hodiny a ta situace se od začátku v našem voze moc nemění. Těžká to role rodiče,“ snažila se žertovat z páteční kolony: „Necestujte s dětma,“ dodala se smíchem. No... se smíchem to evidentně nevzaly všechny maminky, co Gábinu sledují, hned se do ní pustily: 

„Nechápu proč vedle takto malého miminka nesedí. Chudák!" Stýskala si jedna z nich.  „A musíte cestovat? Běžte raději s mimčem na procházku... tohle je týrání dětí... asi není úplně dobře, když dítě brečí 2 hodiny v kuse, třeba vám tím chce něco říct, tak zapněte mozek...“ nechala se slyšet jiná z dam. „A co třeba respektovat, že dítě nesnáší jízdu autem a přizpůsobit mu (na pár měsíců) životní styl!?“ rozčilovala se další.

Netrvalo dlouho a bývalá biatlonistka se pustila do sebeobhajoby: „Děkuji za vaše komentáře a spoustu rad, jak bych se měla chovat. Neumím ani spočítat, kolikrát jsme zastavovali, masírovali bříško, cvičili, krmili, dávali dudlíček, zpívali a seděli vzadu s maličkou, zkoušeli naprosto všechno, co nás napadlo. Veškerá snaha se proměnila v zoufalství a nepomohlo ani sezení vzadu... Ano, smějeme se, protože už jsme zoufalí a nevíme, jak situaci vyřešit.“ Nakonec se ale přeci jen jedno řešení našlo - amatérský rap rodičů, po kterém Izabelka konečně usnula.

Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adinaha
30. 10. 2021 • 20:02

Kolik asi zaplatila za kočárek (viz fotogalerie)? Tipla bych, že ho jako většina rádoby celebrit, které se nechají vyfotit v prodejně dostala zadarmo. Ostatní zákaznice si musí zaplatit všechno, to je spravedlnost, co?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.