Novopečená maminka Gábina Soukalová: Miminko si pospíšilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Novopečená maminka Gábina Soukalová: Miminko si pospíšilo!

Gábina Soukalová se stala mámou! Jaké dostalo miminko jméno?
Gábina Soukalová se stala mámou! Jaké dostalo miminko jméno? (archiv Gabriely Soukalové, archiv Blesku)

Konečně se dočkala! Čtvrteční odpoledne se stalo nejkrásnějším dnem Gabriely Soukalové (31) a jejího přítele Miloše Kadeřábka (34). Bývalá biatlonová královna přivedla na svět holčičku, jež dostala hned dvě jména: Izabela a druhé po mamince Gabriela.

Na svět si miminko pospíšilo a nenechalo natěšené rodiče příliš dlouho čekat. Podle informací Aha! nastoupila moderátorka primáckého pořadu Showtime do nemocnice v Hořovicích ve středu a ve čtvrtek odpoledne už holčička vykoukla na svět. „Milí přátelé, chci se s vámi podělit o nejkrásnější okamžik v mém životě. Dostalo se nám s přítelem toho největšího daru na světě! Tohle naše malé štěstí se jmenuje Izabelka,“ zvěstovala novopečená maminka všem šťastnou novinku. „A pak že láska na první pohled není na celý život. Já myslím, že určitě je,“ dodala rozněžněle.

Už teď je jasné, že malá princezna podědila sportovní geny a disciplínu. Podle informací přišla na svět přesně ve stanoveném termínu! Tak snad bude slavnou maminku následovat i v bílé stopě, kde Gábina zářila a stala se světovou biatlonovou královnou, jejíž úspěch zatím ještě nikdo nezopakoval.

Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?!

Video se připravuje ...

Zástupy gratulantů

Po zveřejnění prvního snímku s Izabelkou se strhla vlna gratulací. „Gábi, moc, moc gratuluji,“ napsala kolegyně ze Showtime Iva Kubelková (44). Se srdíčky a přáními se připojila i herečka Veronika Khek Kubařová (34) či moderátorka pořadu Sama doma Lucie Křížková (37).

Tahanice o majetek

Vedle Miloše září Gábina štěstím a i bez kroužku na ruce se dá žít. Za sebou má kráska jedno nepovedené manželství s badmintonistou Petrem Koukalem (35), s nímž se rozvedla loni v říjnu. Stále ale ještě exmanželé řeší značné majetkové vyrovnání, jehož konec je zatím v nedohlednu.

Soukalová v Karlos Show: MMA sleduji díky novému příteli

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.