Škatulata na Primě! Něrgešová odchází?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Škatulata na Primě! Něrgešová odchází?!

Velké čachry s moderátory na Primě: Přesun Něrgešové, mateřská i přechod od konkurence!
Velké čachry s moderátory na Primě: Přesun Něrgešové, mateřská i přechod od konkurence! (Foto: FTV Prima, archiv Blesku)

Prázdniny hýbou i rozvrhem TV Prima. Dovolené způsobily několik mezer v moderátorských sestavách, a tak se musí zbylí moderátoři této situaci přizpůsobit, jak je to jen možné.

Málo lidí, hodně práce. Takto to nyní vypadá na Primě, kde jsou momentálně moderátoři potřeba jako sůl! Moderátorské hvězdy TV Prima tak rotují po pořadech, které obvykle vůbec neuvádějí. Nejvíce byl zasažený společenský pořad Showtime. A nefigurovala v tom pouze letní absence některých zaměstnanců.

Soukalová v Karlos Show: MMA sleduji díky novému příteli

Video se připravuje ...

Moderátoři večerního pořadu jsou teď častěji vídáni v ranní show Nový den. Týká se to i oblíbené moderátorky Laďky Něrgešové (45), s jejíž energií se po ránu diváci probouzí. Změny jsou v tomto případě pouze dočasné, co nevidět se však začne řešit mateřská dovolená moderátorky a bývalé biatlonové hvězdy Gabriely Soukalové (31). Za ní je náhrada zatím nejasná. Moderátorské hvězdy by měl podle informací Blesku doplnit Petr Suchoň (37) z konkurenční Novy, která se s ním zkraje léta nečekaně rozloučila.

Zkrat moderátora Suchoně v Televizních novinách: Podívejte se na jeho hádku s Kubkem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
2. 8. 2021 • 23:27

Všechny podprdy v její velikosti stanu už snad předvedla a menší , bikinové atd. nemůže, protože má na prsech obrovité a četné strie. Ukazovat je si nedovolí , i když kdo ví ? ! Dneska je zoufalostní trend ukazovat vytahaná panděra, fleky na kůži a plešatá místa na hlavě a být na ně "pyšná."

jity
2. 8. 2021 • 16:23

Tak tentokrát souhlasím, Kubelková mi tam vůbec nesedí a ty její módes róbes už vůbec ne. Kdo ji obléká, vždyť ji to vůbec nesluší.

hillaarkaa
2. 8. 2021 • 13:38

Váš názor Vám ač nesouhlasím neberu a Suchoň si bohužel ani u konkurence nepolepší.Co jsem slyšela měl nastoupit někam do pivovarů,asi jako mluvčí...Mno prostě šlápnul starému hysterákovi na kuří oko...Horší jak za komárů

hillaarkaa
2. 8. 2021 • 13:33

Naprostý souhlas,Něrgeška je fajn,zábavná,umí ,dá se na ní koukat.ta modelína s dcerami je sama už vyzobaná slunečnice s metrákem pudru a makeupu... Asi podprdy málo vynášej od Andreje

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.