Škoda rány, která padne vedle: Něrgešová si nebere servítky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Škoda rány, která padne vedle: Něrgešová si nebere servítky!

Laďka Něrgešová
Laďka Něrgešová (Profimedia)

Moderátorka Laďka Něrgešová (46) je dvojnásobnou maminkou a na výchovu svých dětí má celkem jasný názor. Vyjádřila se k fyzickým trestům a některým z toho možná zatrne!

Laďka se snaží se svými dětmi o všem komunikovat a pochopit je. Proto když vidí, že někteří rodiče své děti bijí nebo ponižují, vytáčí ji to. „Já vlastně upřímně ani nedokážu pochopit, jak někdo takovou věc může udělat vlastnímu dítěti. OK, chápu, že vám můžou rupnout nervy. Chápu, že většině lidí jde o to, aby ze svých dětí něco vychovali. Ale jestli si někdo myslí, že toho dosáhne ponižováním a bitím?! Tak to si vážně může myslet jenom chudák,“ vyřkla moderátorka pro idnes.cz.

Chyceno v síti: Laďka Něrgešová

Video se připravuje ...

„Jestli něco opravdu nesnáším, tak je to jednak věta: Škoda rány, která padne vedle; a pak také hysterické rodiče, kteří třískají své děti, protože vůbec nepochopili, proč to či ono udělaly,“ argumentuje dál Něrgešová. Podle ní by měli rodiče se svými ratolestmi více komunikovat a zjistit, proč se chovají tak či onak. Fyzické tresty jsou něco, co drsně odsuzuje.

Podcast Maminka: Dentální hygiena a děti. Jaké kartáčky volit?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zdrclamrdka
29. 10. 2022 • 01:34

chudák ta ale vypadá, jako umělá žena tfuj

AliAlice
28. 10. 2022 • 20:01

Jelimanek...moje řeč ...

Jelimanek
28. 10. 2022 • 14:23

V 7. třídě jsem začal chodit "za školu", otec se to dozvěděl, zfackoval mně a pomohlo to a jak! Dneska je to samej psycholog, LBGTQ a podobný blbosti, houno! Rákosku a brannou výchovu by to chtělo, jako sůl!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.